Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Seizoenen    |    Disney's Symphony of Colors
Openingstijden vandaag
Zaterdag 15 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Symphony of Colors

Disney's Symphony of Colors

In de winter en het voorjaar presenteert Disneyland Paris het nieuwe Disney's Symphony of Colors seizoen met speciaal entertainment en decoratie van 8 januari t/m 30 september 2024. Geniet o.a. van twee nieuwe shows met Disney figuren in beide parken en een nieuwe drone show bij het kasteel in het Disneyland Park.


Disney's Symphony of Colors in Disneyland Parijs

Main Street, U.S.A. zal voor Disney's Symphony of Colors worden versierd met kleurrijke decoratie geïnspireerd op Tinker Bell. Het Disneyland Park vormt het epicentrum van dit nieuwe seizoen met een hubshow (ter vervanging van Dream and Shine Brighter) en een drone show (ter vervanging van Disney D-Light). In het Walt Disney Studios Park zal een unieke Alice in Wonderland stuntshow te zien zijn.

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Pluto en geniet van speciale decoratie in het Disneyland Park op Town Square en Main Street, U.S.A.


A Million Splashes of Colour show met Disney figuren bij het kasteel (vanaf 10 februari 2024)

In het Disneyland Park is de nieuwe A Million Splashes of Colour hub show dagelijks meerdere keren te zien met een parade door Main Street en een uitgebreide show stop op Central Plaza en is de opvolger van Dream and Shine Brighter die tijdens de 30e verjaardag te zien was. Op de podia vóór het kasteel dansen de figuren op bekende klanken uit populaire Disney en Pixar films met daarnaast special effects, zoals klein vuurwerk op het plein en kasteel.


Disney Electrical Sky Parade drone show met projecties bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024)

Als de avond valt is de nieuwe Disney Electrical Sky Parade avondshow te zien met een pre-show vlak vóór Disney Dreams. De nieuwe show bevat 200 drones die o.a. figuren in de lucht toveren uit de orriginele Main Street Electrical Parade en is de opvolger van Disney D-Light die tijdens de 30e verjaardag te zien was.


Alice in Wonderland stuntshow in het Studios Park (medio voorjaar 2024)

Nieuw in het Walt Disney Studios Park is de eerste Alice in Wonderland stuntshow ter wereld in de voormalige Stunt Show Arena achter Avengers Campus. Stuntmannen en stuntvrouwen op o.a. BMX fietsen brengen de wonder wereld van Alice in Wonderland tot leven in een groots decor op meerdere niveau's.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. 


Aanbiedingen

Beleef de 30e verjaardag en boek een magisch verblijf met voordeel in Disneyland Parijs. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren
Beste Prijzen 2024/2025 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren
Zomer, Herfst & Winter 2024 met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 maart 2024 t/m 5 januari 2025

Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart
Magisch Winterarrangement vanaf €209 + €10 cadeaukaart

Profiteer van het Magisch Winterarrangement in Disneyland Paris vanaf €209 per persoon tijdens 3-daags verblijf voor aankomsten op 3 & 5 november 2024 of 14, 19 & 21 januari 2025

Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf
Handig: Laagste Prijs Kalender voor het goedkoopste verblijf

Bekijk de laagste prijs kalender met de goedkoopste verblijven in Disneyland Paris voor alle aankomsten in 2024 en 2025

Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken
Villages Nature: Tot 36% korting met GRATIS omboeken

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in Villages Nature bij Disneyland Paris met kosteloos omboeken voor aankomsten van 1 januari 2024 t/m 31 maart 2025

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen