Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 november 2023
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties
28/08/2023

Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties

Vanaf 8 januari 2024 presenteert Disneyland Paris de nieuwe avondshow "Disney Electrical Sky Parade" tijdens het "Disney Symphony of Colors" seizoen met drones en projecties bij het kasteel in het Disneyland Park. De show vervangt de originele Disney D-Light drone show die te zien was tijdens de 30e verjaardag.


Nieuwe droneshow in Disneyland Paris

De nieuwe droneshow is onderdeel van de "Disney Symphony of Colors" entertainment line-up die begin 2024 gefaseerd wordt uitgerold met o.a. een avondshow bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024), hubshow op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024) en een dagshow in het Walt Disney Studios Park (voorjaar 2024).

De nieuwe droneshow is de opvolger van de originele Disney D-Light show die sinds de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris te zien was bij het kasteel. De "Disney Electrical Sky Parade" show krijgt een 'parade in de lucht' met drones rondom het kasteel, projecties en muziek in een homage aan de Main Street Electrical Parade en Disney Fantillusion Parade.

Voor het eerst zal er klein vuurwerk vanaf de drones in de lucht worden afgestoken tijdens o.a. de Peter Pan scene voor extra 'pixie dust' boven het kasteel.


Avengers droneshow in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Disney Symphony of Colors droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers: Power the Night droneshow bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Upgrade en renovatie voor Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris met nieuwe kamers
26/10/2023
Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris wordt vernieuwd en verbouwd tijdens een renovatie en upgrade van o.a. de kamers[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen