Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties
28/08/2023

Disney Electrical Sky Parade avondshow in Disneyland Paris met 500 drones en projecties

Vanaf 8 januari 2024 presenteert Disneyland Paris de nieuwe avondshow "Disney Electrical Sky Parade" tijdens het "Disney Symphony of Colors" seizoen met drones en projecties bij het kasteel in het Disneyland Park. De show vervangt de originele Disney D-Light drone show die te zien was tijdens de 30e verjaardag.


Nieuwe droneshow in Disneyland Paris

De nieuwe droneshow is onderdeel van de "Disney Symphony of Colors" entertainment line-up die begin 2024 gefaseerd wordt uitgerold met o.a. een avondshow bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024 met uitzondering van 17, 22 en 24 januari), hubshow op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024) en een dagshow in het Walt Disney Studios Park (vanaf voorjaar 2024).

De nieuwe droneshow is de opvolger van de originele Disney D-Light show die sinds de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris te zien was bij het kasteel. De "Disney Electrical Sky Parade" show krijgt een 'parade in de lucht' met drones rondom het kasteel, projecties en muziek in een homage aan de Main Street Electrical Parade en Disney Fantillusion Parade. Bekijk de volledige show tijdens de première:

Voor het eerst zal er klein vuurwerk vanaf de drones in de lucht worden afgestoken tijdens o.a. de Peter Pan scene voor extra 'pixie dust' boven het kasteel. Daarnaast is er tevens een nieuw rook effect te zien tijdens de bekende trein scene en Pete's Dragon scene.


Avengers droneshow in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Disney Symphony of Colors droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers: Power the Night droneshow bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
16/05/2024
Ontdek het Pride entertainment in Disneyland Paris op 29 juni 2024 in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
12/05/2024
Nieuwe functie als vice president van Imagineering in Disneyland Paris voor Nederlander Michel den Dulk[...] Lees meer
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen