Nieuws
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023

Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder

Eind 2023 zal Disney Cruise Line voor het eerst cruises aanbieden in Australië en Nieuw-Zeeland aan boord de Disney Wonder. Op 28 oktober 2023 vertrekt de eerste cruise 'down under' vanuit Sydney met diverse cruises tot begin 2024.


Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder

In het jaar dat Disney Cruise Line 25 jaar bestaat gaan er voor het eerst Disney cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland onder de naam 'Disney Magic at Sea'. De Disney Wonder (bekijk onze rondleiding aan boord zusterschip Disney Magic hier) is hiervoor recent gerenoveerd en vernieuwd om te voldoen aan de strenge eisen voor cruises rondom Australië. 

De cruises van 2 tot 6 nachten zullen vertrekken vanuit de volgende havens: Sydney, Melbourne en Brisbane in Australië en Auckland in Nieuw-Zeeland. De Disney Wonder blijft in eerste instantie 4 maanden 'down under' met cruises t/m februari 2024.

Disney biedt twee 13-nachten transpacific cruises aan tussen Hawaii en Sydney. Eind 2024 keert Disney echter weer terug met nieuwe cruises in het gebied.


Disney cruises in Europa met de Disney Dream

Wil je liever dichter bij huis een Disney cruise maken? Dat kan! De Disney Dream (bekijk onze rondleiding aan boord de Disney Dream hier) is in 2023 voor het eerst in Europa en keert in 2024 terug met cruises in het Middellandse Zee gebied, West-Europa en Scandinavië. Het Disney schip doet zelfs Nederland (Rotterdam) en België (Zeebrugge) aan. 


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen