Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice

Vanaf 29 november 2022 wijzigt Disneyland Paris de prijzen van diverse restaurants in de parken en hotels met enkele forse verhogingen voor de meest populaire restaurants. Daarnaast worden de menu's van counterservice restaurants aangepast. In dit artikelen geven we een overzicht van alle wijzigigen.


Tafelbediening

We beginnen met de restaurants met tafelbediening in beide parken waarbij met name Auberge de Cendrillon (maaltijden met de Disney prinsessen) en Walt's Restaurant flink zijn gestegen met een verhoging tussen de €13 en €16. Het overzicht van de wijzigingen voor tafelservice restaurants:

 • Auberge de Cendrillon: €95 (+ €16)
 • Walt’s Restaurant: €55 (+ €13)
 • Captain Jack’s Restaurant: €45 (+ €3)
 • Silver Spur Steakhouse: €45 (+ €3)
 • The Lucky Nugget Saloon: €25 (+ €3)
 • Bistrot Chez Rémy: €55 (+ €13)

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire tafelservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Buffetservice

Als tweede nemen we een kijkje bij de restaurants met buffetservice in beide parken en de hotels waarbij met name Plaza Gardens Restaurants (voor lunch zonder de Disney figuren) is gestegen met een verhoging van €7. Het overzicht van de wijzigingen voor buffetservice restaurants:

 • Plaza Gardens Restaurant: 45€ (+7€) 
 • Agrabah Café: 40€ (+2€)
 • Downtown Restaurant: 45€ (+3€) 
 • Hunter's Grill: 45€ (+7€)
 • La Cantina: 35€ (+1€) 
 • Chuck Wagon Café: 40€ (+2€) 
 • Crockett Tavern: 35€ (+1€)
 • PYM Kitchen: €45 (+ €3)

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire buffetservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Counterservice

Als laatste zijn de counterservice restaurants aan de beurt waarbij de huidige 4 menu's in de meeste locaties worden teruggebracht naar 3 menu's tussen €15 en €17. Menu 1 (voordeligste optie) heeft nu twee opties als hoofdgerecht met daarnaast een side/voorgerecht en frisdrank. Het dessert is echter verwijderd uit alle menu's. Wil je een toetje, dan zul je daar extra voor moeten betalen.

Tip: Neem een kijkje in de keuken van de meest populaire counterservice restaurants tijdens onze rondleiding met foto's, video's en menu's door hier te klikken. Om de menu's van alle restaurants te bekijken en/of te downloaden, klik hier.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Nieuwe vuurwerkshow op Disney Cruise Line schepen tijdens Silver Anniversary at Sea
18/01/2023
Ontdek de nieuwe vuurwerkshow Light Up the Night aan boord alle cruiseschepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
TRON Lightcycle Run achtbaan opent op 4 april 2023 in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/01/2023
De nieuwe TRON Lightcycle Run achtbaan in Walt Disney World opent op 4 april 2023 in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen