Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot

Op 1 oktober 2021 opent Walt Disney World de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot als onderdeel van de uitbreiding van het Franse paviljoen. De attractie in World Showcase is vergelijkbaar met Ratatouille: The Adventure in Disneyland Paris met daarnaast een echte Franse crêperie.


Ratatouille attractie in Epcot

De uitbreiding van World Showcase met het nieuwe Ratatouille gebied is onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World. De attractie is achter het originele Franse paviljoen gebouwd met karakteristieke Franse straten en pleinen. Bezoekers lopen langs het water van World Showcase Lagoon, onder de Disney Skyliner door, richting de Ratatouille attractie met daarnaast een crêperie en toiletten.

De 4D attractie neemt je mee als rat in de keuken van het restaurant uit de film waarbij uiteraard het één en ander mis gaat en Chef Skinner er alles aan doet om de rattenplaag te vermorzelen. De trackless karretjes zijn voorzien van hydrolische effecten en bewegen vrij door de attractie. Remy's Ratatouille Adventure opent op 1 oktober 2021 voor alle bezoekers met een Virtual Queue via de My Disney Experience app.


Upgrade en uitbreiding Epcot

Niet alleen het Franse paviljoen wordt vernieuwd, ook de rest van Epcot wordt onder handen genomen tijdens de groote upgrade en uitbreiding van het park sinds de opening in 1982 met nieuwe gebieden, attracties, restaurants en belevenissen van o.a. Moana en Guardians of the Galaxy. Klik hier meer voor informatie.


50e verjaardag Walt Disney World

Remy's Ratatouille Adventure is onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World met o.a. nieuwe avondshows in de parken, nieuwe attracties, speciale decoratie en Disney figuren in hun feestelijke outfits. De festiviteiten beginnen op 1 oktober 2021 en zijn tevens in heel 2022 te zien. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen