Walt Disney World    |    Nieuws    |    Dessert Party's in Walt Disney World met snacks, drank en speciale VIP plekken bij shows
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Dessert Party's in Walt Disney World met snacks, drank en speciale VIP plekken bij shows
16/03/2020

Dessert Party's in Walt Disney World met snacks, drank en speciale VIP plekken bij shows

Walt Disney World telt diverse dessert party's in het hele resort met een all-you-can-eat snackbuffet inclusief drank én speciale VIP plekken bij shows en vuurwerk. Neem een kijkje bij al deze party's in en rondom de parken en voeg extra magie toe aan je verblijf.


Overzicht

Momenteel zijn er diverse dessert party's beschikbaar in Walt Disney World. Zo geniet je naast grote avondshows als Disney Enchantment en Harmonious, ook van een unieke piraten cruise inclusief uitzicht op het vuurwerk in Magic Kingdom en een Frozen party met exclusieve toegang tot de Frozen Ever After attractie in Epcot. Een overzicht van alle locaties:

  • Fireworks Dessert Party at Tomorrowland Terrace - Magic Kingdom
  • Fireworks Dessert Party with Plaza Garden Viewing - Magic Kingdom
  • After Fireworks Dessert Party - Magic Kingdom
  • Fantasmic! Dessert and VIP Viewing Experience - Disney's Hollywood Studios
  • Star Wars: A Galactic Spectacular Dessert Party - Disney's Hollywood Studios
  • Frozen Ever After Dessert Party - Epcot
  • Rivers of Light Dessert Party - Disney's Animal Kingdom
  • Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Party - Seven Seas Lagoon
  • Pirates and Pals Fireworks Voyage - Disney’s Contemporary Resort


Fireworks Dessert Party - Magic Kingdom

In Magic Kingdom is de 'Fireworks Dessert Party at Tomorrowland Terrace' beschikbaar tijdens de avondshow Disney Enchantment. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en drank bij Tomorrowland Terrace in Tomorrowland. Gasten checken 75 minuten vóór aanvang van de show in en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en kunnen gasten aan tafel blijven zitten tijdens de show. Prijs: $99 per persoon vanaf 10 jaar ($59 per kind van 3 t/m 9 jaar).

De alternatieve variant 'Fireworks Dessert Party with Plaza Garden Viewing' is vergelijkbaar met de bovenstaande Tomorrowland Terrace variant, maar dan met staanplaatsen in het VIP vak bij Plaza Garden tijdens de avondshow. Het buffet gedeelte is vóór de show bij Tomorrowland Terrace, net als de andere dessert party. Prijs: $79 per persoon vanaf 10 jaar ($47 per kind van 3 t/m 9 jaar).


After Fireworks Dessert Party - Magic Kingdom

Een derde dessert party voor Disney Enchantment in Magic Kingdom is de 'After Fireworks Dessert Party' waarbij gasten eerst de avondshow bekijken in het VIP vak bij Plaza Garden en vervolgens na afloop kunnen genieten van het all-you-can-eat snackbuffet met drank bij Tomorrowland Terrace. Prijs: $69 per persoon vanaf 10 jaar ($41 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Fantasmic! Dessert and VIP Viewing Experience - Disney's Hollywood Studios

In Disney's Hollywood Studios is de 'Fantasmic! Dessert and VIP Viewing Experience' beschikbaar tijdens de avondshow Fantasmic!. Geniet van een vastgesteld pakket met diverse snacks en een drankje in een souvenirbeker dat opgehaald kan worden bij het Fantasmic! Theater via de FastPass+ rij. Gasten checken 90 tot 45 minuten vóór aanvang van de show in. Vervolgens worden zij na afhalen van het pakket verwezen naar het VIP vak voor de show (vrije zitplaatsen). Prijs: $39 per persoon vanaf 10 jaar ($19 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Star Wars: A Galactic Spectacular Dessert Party - Disney's Hollywood Studios

In Disney's Hollywood Studios is de 'Star Wars: A Galactic Spectacular Dessert Party' beschikbaar tijdens de avondshow Star Wars: A Galactic Spectacular. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en drank bij Star Wars Launch Bay in Animation Courtyard. Gasten checken 75 minuten vóór aanvang van de show in en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en worden gasten verwezen naar het speciale VIP vak bij het Chinese Theater om de show te bekijken. Prijs: $89 per persoon vanaf 10 jaar ($53 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Frozen Ever After Dessert Party - Epcot

In Epcot is de 'Frozen Ever After Dessert Party' beschikbaar tijdens de avondshow Harmonious. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en drank bij World Showcase Plaza (naast het paviljoen van Mexico). Gasten checken 60 minuten vóór aanvang van de show in en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en worden gasten verwezen naar het speciale VIP vak bij World Showcase Lagoon om de show te bekijken. Na de show mogen gasten een ritje maken in de Frozen Ever After attractie. Prijs: $99 per persoon vanaf 10 jaar ($59 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Rivers of Light Dessert Party - Disney's Animal Kingdom

In Disney's Animal Kingdom is de 'Rivers of Light Dessert Party' beschikbaar tijdens de avondshow Rivers of Light: We Are One. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en drank bij Rivers of Light Terrace in Azië. Gasten checken 60 minuten vóór aanvang van de show in en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en worden gasten verwezen naar het VIP vak voor de show. Prijs: $89 per persoon vanaf 10 jaar ($53 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Party - Seven Seas Lagoon

Op Seven Seas Lagoon is de 'Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Party' beschikbaar tijdens de avondshow Disney Enchantment. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en drank aan boord de General Joe Potter Ferryboat. Gasten checken 15 minuten vóór aanvang van de show in bij het Ticket and Transportation Center en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en vaart de boot riching Magic Kingdom met uitzicht op het kasteel tijdens de show. Prijs: $99 per persoon vanaf 10 jaar ($69 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Pirates and Pals Fireworks Voyage - Disney’s Contemporary Resort

Op Seven Seas Lagoon is de 'Pirates and Pals Fireworks Voyage' beschikbaar tijdens de avondshow Disney Enchantment. Geniet van een all-you-can-eat buffet met snacks en bij Disney's Contemporary Resort inclusief Captain Hook en Mr. Smee. Gasten checken 60 minuten vóór aanvang van de show in bij Disney's Contemporary Resort en krijgen een tafel toegewezen. Vervolgens kan op eigen gelegenheid genoten worden van het buffet en vaart de boot riching Magic Kingdom met uitzicht op het kasteel tijdens de show. Prijs: $83,83 per persoon vanaf 10 jaar ($49,87 per kind van 3 t/m 9 jaar).


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen