Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot

Op 1 oktober 2021 opent Walt Disney World de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot als onderdeel van de uitbreiding van het Franse paviljoen. De attractie in World Showcase is vergelijkbaar met Ratatouille: The Adventure in Disneyland Paris met daarnaast een echte Franse crêperie.


Ratatouille attractie in Epcot

De uitbreiding van World Showcase met het nieuwe Ratatouille gebied is onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World. De attractie is achter het originele Franse paviljoen gebouwd met karakteristieke Franse straten en pleinen. Bezoekers lopen langs het water van World Showcase Lagoon, onder de Disney Skyliner door, richting de Ratatouille attractie met daarnaast een crêperie en toiletten.

De 4D attractie neemt je mee als rat in de keuken van het restaurant uit de film waarbij uiteraard het één en ander mis gaat en Chef Skinner er alles aan doet om de rattenplaag te vermorzelen. De trackless karretjes zijn voorzien van hydrolische effecten en bewegen vrij door de attractie. Remy's Ratatouille Adventure opent op 1 oktober 2021 voor alle bezoekers met een Virtual Queue via de My Disney Experience app.


Upgrade en uitbreiding Epcot

Niet alleen het Franse paviljoen wordt vernieuwd, ook de rest van Epcot wordt onder handen genomen tijdens de groote upgrade en uitbreiding van het park sinds de opening in 1982 met nieuwe gebieden, attracties, restaurants en belevenissen van o.a. Moana en Guardians of the Galaxy. Klik hier meer voor informatie.


50e verjaardag Walt Disney World

Remy's Ratatouille Adventure is onderdeel van de 50e verjaardag van Walt Disney World met o.a. nieuwe avondshows in de parken, nieuwe attracties, speciale decoratie en Disney figuren in hun feestelijke outfits. De festiviteiten beginnen op 1 oktober 2021 en zijn tevens in heel 2022 te zien. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen