Openingstijden vandaag
Donderdag 19 september 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe Europese cruises en bestemmingen van Disney Cruise Line in 2018
11/05/2017
Nieuwe Europese cruises en bestemmingen van Disney Cruise Line in 2018

In 2018 maakt Disney Cruise Line zich op voor nieuwe bestemmingen en cruises en ook in Europa zijn er weer genoeg mogelijkheden om te genieten van de magie op zee. Diverse steden in onder andere Ierland en Italië worden toegevoegd en naast Barcelona wordt ook Rome een vertrekhaven. Bekijk het overzicht van alle Europese cruises die de Disney Cruise Line gaat aanbieden in 2018.


Cruises in het Middellandse Zee gebied

De Disney Magic zal ook in 2018 voor nieuwe cruises naar Europa komen waarbij Cork in Ierland en Genua in Italië worden toegevoegd aan de lijst met bestemmingen. Genua wordt de haven voor dagtours naar Milaan en Portofino. In de haven wordt aangemeerd tijdens een cruise van 10 nachten vanaf Barcelona (vertrek op 7 juli 2018), waarbij ook andere havens worden bezocht in Frankrijk, Italië en Spanje. Cork wordt aangedaan tijdens een cruise van 7 nachten langs de Britse eilanden, die begint op 2 september 2018. Andere havens die tijdens deze cruise worden bezocht zijn Dublin, Liverpool en Greenock (Schotland). 

Naast de nieuwe bestemmingen worden ook twee geheel nieuwe cruises van 7 nachten aangeboden tussen Barcelona en Rome. Bovendien is er nog iets veranderd. Waar in 2017 Barcelona de enige vertrekhaven was voor cruises over de Middellandse Zee, wordt daar in 2018 Rome aan toegevoegd. Dit wil zeggen dat je voor je cruise meer mogelijkheden hebt om Rome te ontdekken. Verder zal de Disney Magic in de zomer van 2018 door de Baltische Zee, Noorse Fjorden, Middellandse Zee en de Britse eilanden varen. 


Cruises in het Caribisch gebied

Naast nieuwe bestemmingen en cruises in Europa, heeft de Disney Cruise Line ook nieuwigheden toegevoegd aan hun cruises in het Caribisch gebied. Zo worden er cruises aangeboden waarbij twee (in plaats van één) stops op Castaway Cay, het privé-eiland van Disney, worden gemaakt. Hierdoor kun je tijdens je cruise twee keer genieten van alle speciale voorzieningen op het eiland. Klik hier voor ons artikel over Castaway Cay met meer informatie.

Verder zullen in 2018 ook weer cruises aangeboden worden naar Alaska. Deze zullen uitgevoerd worden door de gerenoveerde Disney Wonder. Deze cruises zullen vertrekken van Vancouver met een cruise van 5 nachten van San Diego naar Vancouver op 16 mei 2018. De Disney Fantasy zal cruises varen in de Zuidelijke, Westelijke en Oostelijke Caribbean, waar het, onder andere, zal aanmeren in Aruba, Cozumel en Castaway Cay. Deze cruises worden aangeboden per 3 nachten, 7 nachten of 11 nachten. De Disney Dream zal kortere cruises van 3, 4 of 5 nachten uitvoeren tussen Port Canaveral in Florida, Castaway Cay en de Bahamas. 

In het najaar van 2018 volgen nog meer nieuwe bestemmingen. Voor het eerst is het mogelijk om een cruise van 5 of 6 nachten te nemen van New York naar Bermuda met de wereldberoemde stranden, prachtig koraalrif en uniek landschap. Ontdek Canada met cruises van 7 nachten van New York of Quebec City of combineer een Disney cruise met een bezoek aan Walt Disney World in Florida.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw Disney Wish cruiseschip en Lighthouse Point privé-eiland van Disney Cruise Line
26/08/2019
Ontdek het vijfde schip van Disney Cruise Line en Disney's nieuwste privé-eiland in de Bahamas[...] Lees meer
Aladdin - A Musical Spectacular binnenkort te zien aan boord Disney Cruise Line
07/06/2019
Ontdek de nieuwe Aladdin musical aan boord de Disney Fantasy[...] Lees meer
Nieuwe Europese cruises en bestemmingen van Disney Cruise Line in 2020
08/03/2019
Ontdek de nieuwe cruises van de Disney Cruise Line in 2020 in o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa en West-Europa[...] Lees meer
Noord-Europa cruise met Disney Cruise Line aan boord de Disney Magic
26/02/2019
Geniet van een magische cruise in Noord-Europa met Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3520
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3546
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3572
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen