Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Cruises mogen vanaf zomer 2021 weer opstarten in en rondom de Verenigde Staten
Cruises mogen vanaf zomer 2021 weer opstarten in en rondom de Verenigde Staten
31/10/2020

Cruises mogen vanaf zomer 2021 weer opstarten in en rondom de Verenigde Staten

Goed nieuws voor Disney Cruise Line! The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in de Verenigde Staten heeft besloten de 'No-Sail Order' vanaf 1 november 2020 op te schorten voor alle Amerikaanse cruisemaatschappijen, waardoor cruises in 2021 weer opgestart kunnen worden.


Terugkeer van cruises

Sinds midden maart 2020 zijn alle Disney cruises opgeschort vanwege de coronacrisis en liggen de 4 schepen in de Franse haven Brest voor onderhoud. Terwijl lokale cruises in Europa sinds de zomer weer zijn opgestart, was het voor rederijen in Amerika onmogelijk om te varen vanwege de 'No-Sail Order' die de CDC had afgekondigd. Per 1 november 2020 verloopt dit bevel en kunnen cruisemaatschappijen voorbereidingen treffen voor de terugkeer van passagiers en bemanning.

Disney heeft momenteel alle reeds geplande cruises t/m juni 2021 geannuleerd, omdat er tijd nodig is om de schepen corona-proof te maken én bemanning, die vaak van over de hele wereld moet worden ingevlogen, teruggehaald kunnen worden.

Alle rederijen zullen later in 2021 starten met 'test cruises' om de nieuwe maatregelen tijdens een echte cruise uit te proberen, alvorens gestart kan worden met de gefaseerde terugkeer van cruises met passagiers. Royal Caribbean zal de eerste rederij zijn die vanaf juni 2021 weer gaan starten met cruises voor passagiers. Disney Cruise Line start vanaf juli 2021 met speciale 'Staycations' in Europa. Disney verwacht het reguliere cruiseprogramma vanaf najaar 2021 te kunnen aanbieden.

In de zomer van 2022 keert Disney Cruise Line tevens terug naar Europa met diverse cruises in het Middellandse Zee gebied en Noord-Europa. Klik hier voor ons overzicht van alle nieuwe Europese cruises en bestemmingen met Disney in 2021.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015