Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Marvel Day at Sea met superhelden, shows & entertainment op de Disney Cruise Line
Marvel Day at Sea met superhelden, shows & entertainment op de Disney Cruise Line
13/04/2018

Marvel Day at Sea met superhelden, shows & entertainment op de Disney Cruise Line

Maak je klaar voor een avontuur vol superhelden aan boord de Disney Cruise Line met ‘Marvel Day at Sea’ en ontdek het Marvel universum... in het Caribisch gebied! Of je nu een superheld in opleiding bent of degene met superkrachten in de familie, op deze unieke dag geniet je onder andere van unieke Marvel shows, meet & greets met de Marvel figuren en heerlijke snacks die niet uit dit universum komen.


Marvel Day at Sea op de Disney Magic

Na het succes van Star Wars Day at Sea, komt ook de wereld van Marvel in 2019 tot leven op bepaalde vaarten van de Disney Magic in januari t/m maart en ontdek je de superhelden zoals nooit tevoren. Deze speciale dag zal op maar liefst 10 vaarten van de 5-daagse Caribbean & Bahamas cruises te zien zijn. Loop je favoriete figuren uit de films tegen het lijf, ontdek de theatershow met Doctor Strange, neem deel aan een groot gevecht op het dek en bekijk de laatste Marvel films exclusief op zee.

Natuurlijk zijn er tevens ontmoetingen met diverse Marvel figuren op het schip, zoals Captain America en Marvel's nieuwste held Black Panther en loop je de Disney figuren tegen het lijf in hun eigen superhelden kostuums.

Naast de Disney Magic, krijgt ook de Disney Wonder een extra Marvel tintje met de nieuwe ‘Marvel Super Hero Academy’ speelruimte in The Oceaneer Club, geïnspireerd op de high-tech command post uit de films. Bij binnenkomst worden de kinderen lid van het superhelden team en gaan ze direct 'op missie' met o.a. Spider-Man en Captain America. Heb jij het in je om een echter superheld te worden? De club bevat daarnaast iconische Marvel decorstukken, zoals het schild van Captain America en de helm van Iron Man.

Marvel Day at Sea wordt aangeboden op bepaalde 5-daagse Caribbean & Bahamas cruises met de Disney Magic vanuit Miami (Florida).


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015