Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Star Wars Day at Sea met shows & entertainment op de Disney Cruise Line
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Star Wars Day at Sea met shows & entertainment op de Disney Cruise Line
18/10/2015
Star Wars Day at Sea met shows & entertainment op de Disney Cruise Line

Maak je klaar voor een ruimteavontuur aan boord de Disney Cruise Line met ‘Star Wars Day at Sea’ en ontdek een prachtig universum heel ver hier vandaan... in het Caribisch gebied! Of je nu een Jedi in opleiding bent of de Jedi Master van de familie, op deze unieke dag geniet je onder andere van speciaal Star Wars entertainment, meet & greets met de Star Wars figuren en heerlijke snacks die niet op onze planeet te vinden zijn.


Star Wars Day at Sea op de Disney Fantasy

Na het succes van de afgelopen jaren en de toevoeging van Marvel Day at Sea, komt ook de wereld van Star Wars tot leven op bepaalde vaarten van de Disney Fantasy in januari t/m maart en ontdek je ‘The Force’ zoals nooit tevoren. Deze speciale dag zal op maar liefst 9 vaarten van de 7-daagse Caribbean & Bahamas cruises te zien zijn. Loop je favoriete figuren uit de films tegen het lijf, dans mee tijdens het intergalactische feest op het dek en bekijk de laatste nieuwe Star Wars film exclusief op zee.

Naast de Disney Fantasy, krijgt ook de Disney Dream een extra Star Wars tintje met de nieuwe ‘Star Wars: Millennium Falcon’ speelruimte, geïnspireerd door het gelijknamige ruimteschip uit de films. Bij binnenkomst worden de kinderen lid van de Rebel Alliance en raken verwikkeld in een episch gevecht tussen het goede met speciale activiteiten, games en afleveringen van de nieuwe Disney XD animatieserie ‘Star Wars Rebels’. Heb jij het in je om een Jedi te worden? Test je kwaliteiten tijdens de Jedi Training Academy en neem het op tegen Darth Vader. Lightspeed to Endor!

Star Wars Day at Sea wordt aangeboden op bepaalde 7-daagse Caribbean & Bahamas cruises met de Disney Fantasy vanuit Port Canaveral (Florida).


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Disney Cruise Line koopt nieuw onvoltooid schip en bouwt deze om tot achtste schip
17/11/2022
Ontdek het achtste schip van Disney Cruise Line na de overname van de Global Dream[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Neem een kijkje aan boord het nieuwe Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen