Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 mei 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontdek de Disney Cruise Line deel 1: Activiteiten aan boord voor de hele familie
16/01/2017
Ontdek de Disney Cruise Line deel 1: Activiteiten aan boord voor de hele familie

Heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal te doen is op de cruiseschepen van de Disney Cruise Line? In de serie “Ontdek de Disney Cruise Line” ontdek je welke geweldige dingen je kunt doen tijdens een Disney cruise. In dit eerste deel gaan we kijken naar de activiteiten op de schepen voor de hele familie.


Spectaculaire live shows

De schepen van de Disney Cruise Line zijn allemaal uitgerust met meerdere theaters waar de bekende Disney verhalen tot leven komen in een breed scala aan musicals en shows. Zo kun je Anna, Elsa en hun vriendjes bewonderen in 'Frozen, A Musical Spectacular' op de Disney Wonder en zie je Rapunzel in 'Tangled: The Musical' op de Disney Magic. Op deze twee schepen speelt ook de musical 'Disney Dreams – An Enchanted Classic', waar een hele stoet klassieke Disney figuren, waaronder Peter Pan en Beauty and the Beast, voorbij komt.

Op de Disney Wonder wordt ook de enige musical van een Pixar film opgevoerd: 'Toy Story – The Musical'. In deze musical ga je naar de sterren en daar voorbij met Buzz, Woody en zijn vrienden. De 'Golden Mickey’s', een eerbetoon aan de betoverende films van Walt Disney, is een populaire musical die overgewaaid is uit Hong Kong Disneyland naar de Disney Wonder en de Disney Dream. Beleef een spectaculaire show, alsof je bij een prijsuitreiking in Hollywood bent!

Meer fan van de avonturen van Aladdin? Dan is 'Disney’s Aladdin – The Musical Spectacular' op de Disney Fantasy iets voor jou. Op de Disney Fantasy zie je ook 'Disney Wishes', een musical die gaat over ouder worden met Pinoccio en figuren uit The Jungle Book. Naast alle shows en musicals kun je ook films kijken in de bioscopen, die op alle schepen aanwezig zijn. Bekijk hier je favoriete Disney klassieker of de laatste blockbuster.


Altijd feest aan boord

De speciale deck parties (feest op het dek) kun je niet missen op je cruise. Het is de ideale manier om met je favoriete Disney figuren in contact te komen en geven een extra beetje magie aan je reis. Elke Disney cruise begint met een Sail-Away Celebration, waarbij er gedanst wordt door Disney figuren en je zelf ook mee kunt doen. Het is de perfecte start van je cruise. Ook is het mogelijk om aan de Pirate Night mee te doen, die op elk schip wordt aangeboden. Dit is een avond met een Pirates of the Caribbean' show, deck party én vuurwerk op zee na een heerlijke piratenmaaltijd. Kinderen (en volwassenen) worden uitgenodigd om zich als piraat te verkleden voor deze avond.

Het dek van de Disney Fantasy wordt van januari tot april 2017 over genomen door Star Wars. Tijdens Star Wars Day at Sea ontmoet je Darth Vader, C3PO en de Stormtroopers, kun je meedoen aan de Jedi Training Academy (bekend van de Disney parken) en zijn de Star Wars films in de bioscoop aan boord te zien. Deze party wordt alleen uitgevoerd op 7-daagse cruises in de Caribean. Ook zijn er speciale cruises voor specifieke feestdagen. Zo bieden alle schepen de Halloween on the High Seas cruises, waarbij de schepen zijn omgetoverd voor Halloween en de Very Merrytime Cruises, waarbij je kerst viert op zee!

Stay tuned! In dit eerste deel hebben we een overzicht gegeven van de activiteiten die je met de hele familie kunt doen op de schepen van de Disney Cruise Line. In het volgende deel ontdekken we de activiteiten speciaal voor de allerkleinste. Lees ook onze andere artikelen in de 'Ontdek de Disney Cruise Line' serie:

Deel 1Activiteiten voor de hele familie
Deel 2Activiteiten voor jonge kinderen
Deel 3Waterplezier voor de hele familie


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Very Merrytime Cruises met extra kerst entertainment op de Disney Cruise Line
15/04/2018
Disney Cruise Line viert kerst tijdens de Very Merrytime Cruises met speciaal entertainment op alle schepen[...] Lees meer
Beleef Marvel Day at Sea met superhelden, shows & entertainment op de Disney Cruise Line
13/04/2018
Maak je klaar voor superhelden entertainment tijdens de Marvel Day at Sea cruises van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Nieuwe Europese cruises en bestemmingen van Disney Cruise Line in 2019
09/04/2018
Ontdek de nieuwe cruises van de Disney Cruise Line in 2019 in o.a. de Middellandse Zee, Noord-Europa en West-Europa[...] Lees meer
Upgrade voor de Disney Magic met Rapunzel, Disney Junior en nieuwe restaurants en bars
29/12/2017
Nieuwe ervaringen en verbeteringen voor de Disney Magic van de Disney Cruise Line met vernieuwde kidsclubs, restaurants, bars en wellness[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen