Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Ontdek de Disney Cruise Line deel 3: Waterplezier aan boord voor de hele familie
Ontdek de Disney Cruise Line deel 3: Waterplezier aan boord voor de hele familie
28/04/2017

Ontdek de Disney Cruise Line deel 3: Waterplezier aan boord voor de hele familie

Heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal te doen is op de cruiseschepen van de Disney Cruise Line? In de serie “Ontdek de Disney Cruise Line” ontdek je welke geweldige dingen je kunt doen tijdens een Disney cruise. In dit derde deel gaan we kijken naar de vele zwemactiviteiten op de schepen voor de hele familie.


Waterplezier voor de hele familie

Wat is een cruiseschip zonder een prachtig zwembad op het dek? Op de schepen van de Disney Cruise Line kun je heerlijk in de zon zwemmen met een prachtig uitzicht. Er zijn drie zwembaden beschikbaar: Goofy’s Pool (op de Disney Magic en de Disney Wonder), Donald’s Pool (op de Disney Dream en de Disney Fantasy) en Mickey’s Pool (op de Disney Dream en de Disney Fantasy). Elk zwembad heeft zijn eigen speciale kenmerken. Zo heeft Mickey’s Pool een eigen glijbaan en Donald’s Pool speciale bubbelbaden. Uiteraard kun je op het dek ook heerlijk van de zon genieten in je eigen loungestoelen. 

Ben je in voor iets meer avontuur? Probeer dan de AquaDuck (op de Disney Dream of de Disney Fantasy)! AquaDuck is een unieke “waterachtbaan”, ontworpen door Walt Disney Imagineering en alleen op de Disney Cruise Line te vinden is. In een bootje maak je een spannende, natte en wilde rit die je omhoog, omlaag en rond het schip voert. Je gaat zelfs over de rand van het schip. Door de tunnels van de AquaDuck maak je een adembenemende daling van wel 4 dekken!

De waaghalzen op de Disney Magic kunnen hun zenuwen testen in de AquaDunk, een glijbaan die je rond en naast de Disney Magic voert. De glijbaan steekt meer dan 11 meter boven het hoogste dek uit en daar begint je reis naar beneden. 


Voor de allerkleinsten

De zwembaden op de schepen van de Disney Cruise Line zijn ideaal voor het hele gezin, maar er is ook plezier te beleven speciaal voor de allerkleinsten. Ontdek bijvoorbeeld Nemo’s Reef op de Disney Dream en de Disney Fantasy. Nemo’s Reef is een interactieve waterspeeltuin, waar al je favoriete figuren uit de Pixar film Finding Nemo te vinden zijn. Ook is er een glijbaan in de vorm van Meester Ray, die speciaal ontworpen is voor de allerkleinsten. Op de Disney Dream en de Disney Fantasy is ook een speciaal eigen pierenbad (Funnel Puddle) te vinden. Hier kunnen de ouders lekker van de zon genieten, terwijl de kinderen zich in het water vermaken.


Ultieme ontspanning voor volwassenen 

Even toe aan wat ontspanning? Ga dan naar de Sensen Spa & Salon, op de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy. In deze spa kom je even helemaal tot rust en kun je genieten van allerlei speciale ontspannende behandelingen. Deze behandelingen variëren van massages en gezichtsmassages tot aromatherapieën. Je kunt zelfs je tanden laten bleken! Naast deze behandelingen kun je ook je voeten en handen verwennen met een pedicuur of manicuur. Er is bovendien een speciale spa, de Chill Spa, voor tieners tussen de 13 en 17 jaar.

Wil je na de spa in alle rust genieten van het zwembad, ga dan naar de Quiet Cove Pool. Dit is een zwembad speciaal voor volwassenen. Het zwembad is uitgerust met een duikbad, bubbelbaden en een speciaal zwembad om in te zonnebaden. Op selecte momenten wordt er zelfs live rustgevende muziek gespeeld aan de rand van het zwembad.

Dit was het laatste deel van onze serie over de Disney Cruise Line. Lees ook onze andere artikelen in de 'Ontdek de Disney Cruise Line' serie:

Deel 1Activiteiten voor de hele familie
Deel 2Activiteiten voor jonge kinderen
Deel 3: Waterplezier voor de hele familie


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig verblijf aan boord de Disney Cruise Line.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015