Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris viert 25e verjaardag met vernieuwde attracties, parade en vuurwerk
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris viert 25e verjaardag met vernieuwde attracties, parade en vuurwerk
15/10/2016

Disneyland Paris viert 25e verjaardag met vernieuwde attracties, parade en vuurwerk

In 2017 viert Disneyland Parijs haar 25e verjaardag met een indrukwekkende line up vol nieuw entertainment. Ontdek nieuwe shows met o.a. Mickey en de Disney prinsessen, een gloednieuwe parade met maar liefst 7 imposante wagens, vernieuwde Star Wars attracties en een spectaculaire nieuwe avondshow met vuurwerk in het Disneyland Park. Het entertainment is dagelijks te zien vanaf 26 maart 2017.


Feest in Disneyland Paris

Het Disneyland Park is voor de 25e verjaardag gerenoveerd met o.a. diverse upgrades van populaire attracties en krijgt daarnaast speciale decoratie in de vorm van blauwe banners, een gigantisch LED scherm bij Main Street Station en beelden van Disney figuren op Central Plaza. 

Ontmoet je favoriete Disney figuren, zoals Minnie en Donald aan beide zijden van de Liberty Arcade. In Frontierland strijkt Woody uit Toy Story neer voor een uniek fotomoment en in Adventureland ontmoet je o.a. Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean en Aladdin. Daarnaast heeft niemand minder dan Darth Vader uit Star Wars nu een eigen meet & greet locatie in Discoveryland bij Starport.


Disney Stars on Parade

De opvolger van de huidige Disney Magic on Parade in het Disneyland Park krijgt de naam 'Disney Stars on Parade' en bevat 7 nieuwe wagens, nieuwe kostuums voor de dansers en Disney figuren en een gloednieuwe soundtrack. Geniet o.a. van wagens van Peter Pan, Frozen, Toy Story, Finding Nemo en meer. Als klap op de vuurpijl krijgt de parade een echte vuurspuwende draak uit Sleeping Beauty, zoals nu ook al te zien in Disney's Festival of Fantasy Parade in Walt Disney World.


Shows met Mickey en de prinsessen

Om de 25e verjaardag goed te vieren, organiseren Mickey en al zijn vriendjes iedere dag een groot feest op de Royal Castle Stage tijdens 'Mickey presents "Happy Anniversary Disneyland Paris"'. De Disney figuren zullen in grote getalen aanwezig zijn in nieuwe outfits om de verjaardag met bezoekers te vieren. Ook op de Royal Castle Stage nemen de Disney prinsessen vervolgens het stokje over en presenteren zij een koninklijke show tijdens 'The Starlit Princess Waltz'.


Disney Illuminations

Als de avond valt, wordt het kasteel hét middelpunt van een groot nieuw spektakel waar projecties, fonteinen, lasers, special effects en vuurwerk te zien zullen zijn. 'Disney Illuminations' wordt de opvolger van de zeer succesvolle Disney Dreams avondshow en dit keer neemt niet Peter Pan, maar Mickey het voortouw tijdens een magische reis door bekende films, zoals The Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Star Wars en Pirates of the Caribbean.


Star Tours: The Adventures Continue

De originele Star Tours attractie in Discoveryland wordt compleet verbouwd tot de nieuwe variant uit de Amerikaanse resorts met wisselende bestemmingen en 3D films (zie video). Bezoekers krijgen tijdens iedere rit een andere film te zien en ontdekken alle bekende locaties en planeten uit de hele Star Wars saga. Naast de simulators zelf, wordt ook de ingang en wachtrij vernieuwd, komt er een nieuwe Star Wars winkel bij de uitgang en kunnen bezoekers met bekende Star Wars figuren op de foto in het nieuwe Star Wars Pavilion.


Hyperspace Mountain

De langverwachte 'Mission 3' voor Space Mountain neemt je mee naar de uithoeken van het heelal tijdens een intens ruimtegevecht tussen de rebellen en The Empire. In de attractie worden bezoekers afgeschoten naar 'Light Speed' en komen vervolgens in een gevecht terecht met TIE Fighters en een Star Destroyer. Deze variant van Space Mountain is inmens populair in de Amerikaanse resorts en komt nu ook naar Disneyland Parijs (zie video).


Openingsweekend

Op zaterdag 25 maart 2017 werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris officieel gelanceerd tijdens het persweekend met een openingsceremonie op Central Plaza en de avant-premières van alle nieuws shows, de parade en het vuurwerk. Klik hier voor foto's & video's van al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend.


The Grand Celebration op 12 april 2017

Op 12 april 2017 presenteerde Disneyland Paris de grootste Disney show ooit tijdens 'The Grand Celebration' ter ere van de 25e verjaardag. Maar liefst 1.500 cast members, dansers en zeldzame Disney figuren gaven een geweldige performance in het Disneyland Park. Klik hier voor foto's & video's van deze unieke show en cavalcade.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen