Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
16/05/2024

Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade

Vier diversiteit met een vleugje magie tijdens de Disneyland Paris Pride (voorheen bekend als Magical Pride) op 29 juni 2024. Deze speciale dag in het Disneyland Park bestaat uit diverse happenings, ontmoetingen met Disney figuren en een unieke pre-parade.


Pride in Disneyland Paris

Voorheen was Disneyland Paris Pride een aparte avondhappening waar een extra ticket voor nodig was. De avondhappening was in 2019 en 2023 te zien in het Walt Disney Studios Park en direct een groot succes. Dit jaar zal het event op 29 juni 2024 tijdens reguliere openingstijden plaatsvinden in het Disneyland Park. Een extra ticket is dus niet nodig, net als Halloween Night op 31 oktober en New Year's Eve op 31 december.


Pre-parade en happenings met Disney figuren

Tijdens Disneyland Paris Pride is uniek entertainment te zien, zoals diverse happenings, ontmoetingen met Disney figuren en een unieke pre-parade vóór Disney Stars on Parade. Bekijk de pre-parade uit 2023:


Pride merchandise

Speciaal voor Pride Month heeft Disney een nieuwe Pride Collection uitgebracht waarbij de opbrengst volledig ten goede komt van goede doelen binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. Een deel van deze merchandise is ook online verkrijgbaar met gratis verzending naar Nederland en België vanaf €60. Klik hier voor alle beschikbare artikelen.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Groepskorting in Disneyland Paris: €20 korting op tickets bij aanschaf vanaf 4 dagkaarten
24/06/2024
Ontvang €20 korting op dagkaarten voor Disneyland Paris als je minimaal 4 tickets koopt[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen