Openingstijden vandaag
Woensdag 23 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris neemt afscheid van de 25e verjaardag tijdens de 'Grand Finale Night'
09/09/2018
Disneyland Paris neemt afscheid van de 25e verjaardag tijdens de 'Grand Finale Night'

Na ruim 1,5 jaar komt er op 9 september 2018 een einde aan de viering van de 25e verjaardag van Disneyland Paris. Tijdens een speciale 'Grand Finale Night' voor jaarkaarthouders werd in het Walt Disney Studios Park afscheid genomen van de succesvolle verjaardag met exclusieve ontmoetingen, een cavalcade en een afsluitende show met vuurwerk bij de Tower of Terror.


De exclusieve avondhappening voor de 25e verjaardag op 7 september 2018 was de derde avond voor jaarkaarthouders dit jaar, na de Tower of Terror Party en Marvel Night; beiden in het Walt Disney Studios Park. Ook de 'Grand Finale Night' vond plaats in de Studios waarbij bezoekers dit keer een officieel cadeau kregen ter nagedachtenis aan dit bijzondere seizoen.

Foto: ED92

Tijdens de gehele avond waren er vele meet & greet locaties met (speciale) Disney figuren in hun unieke outfits. Mickey en z'n vriendjes waren te zien in hun 'Grand Celebration' kostuums die zij alleen één keer eerder tijdens de grootste Disney show ooit op 12 april 2017 in het Disneyland Park gedragen hadden. Verder waren bijvoorbeeld ook Oswald the Lucky Rabbit en zijn vriendinnetje Ortensia aanwezig, konden bezoekers op de foto met de volledige Frozen cast en waren Emperor Kuzco en Izma te zien.

Foto's: ED92

De finale bestond uit een cavalcade van Disney figuren met o.a. de Grand Marshal wagen en de 'tricycles' uit de openingsshow in april vorig jaar. Een hele stoet aan (zeldzame) figuren paradeerden richting La Place des Stars waar de grote eindshow zou plaatsvinden. Mickey en alle Disney vriendjes zongen nog één keer 'Everyday's a Celebration' met projecties en vuurwerk op de Tower of Terror. Een geslaagde afsluiting van een unieke verjaardag.

Foto's: ED92. Video: DLRPFans

Met de finale komt er tevens een einde aan de twee shows op de Royal Castle Stage: 'Mickey Presents: "Happy Birthday Disneyland Paris"' en 'The Starlit Princess Waltz'. De parade 'Disney Stars on Parade' en de avondshow 'Disney Illuminations' worden verlengd en blijven beiden nog t/m 30 september 2019 dagelijks te zien in het Disneyland Park.


Openingsweekend

Op zaterdag 25 maart 2017 werd de 25e verjaardag van Disneyland Paris officieel gelanceerd tijdens het persweekend met een openingsceremonie op Central Plaza en de avant-premières van alle nieuws shows, de parade en het vuurwerk. Klik hier voor foto's & video's van al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend.


The Grand Celebration op 12 april 2017

Op 12 april 2017 presenteerde Disneyland Paris de grootste Disney show ooit tijdens 'The Grand Celebration' ter ere van de 25e verjaardag. Maar liefst 1.500 cast members, dansers en zeldzame Disney figuren gaven een geweldige performance in het Disneyland Park. Klik hier voor foto's & video's van deze unieke show en cavalcade.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen