Halloween en Kerst kregen terug in Disneyland Paris met speciaal entertainment
12/07/2021
Halloween en Kerst kregen terug in Disneyland Paris met speciaal entertainment

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat de themaseizoenen in 2021 weer terugkeren met Disney's Halloween Festival in het najaar en Disney's Betoverende Kerst in de winter, inclusief de avondhappenings Disney's Halloween Party en de New Year's Eve Party.


Disney's Halloween Festival

In het najaar is het weer griezelen geblazen tijdens Disney's Halloween Festival van 1 oktober t/m 7 november 2021 in beide parken. Het Disneyland Park vormt het epicentrum van het festival met prachtige decoratie en Disney figuren in hun speciale outfits.

Zo zijn de Disney schurken dit jaar in beide parken te zien, worden er selfie spots ingericht voor zowel de schurken, als de Disney figuren in hun Halloween parkjes én rijdt Maleficent als vuurspuwende draak door het Disneyland Park. Meer details worden later bekend gemaakt.

Daarnaast keert ook de populaire Disney's Halloween Party terug extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 oktober 2021 van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren beide parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park wonder ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie en Disney figuren in hun speciale outfits. Meer details worden later bekend gemaakt.

Daarnaast keert ook de populaire New Year's Eve Party terug extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 december 2021 van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen