Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022
Openingstijden vandaag
Zaterdag 23 september 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022
28/04/2022
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Halloween seizoen terugkeert van 1 oktober t/m 6 november 2022. Tijdens Disney's Halloween Festival is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met een nieuwe avondshow, een parade en ontmoetingen met Disney figuren.


Halloween in Disneyland Paris

Vier het spook-taculaire seizoen van Halloween met de magie van Disney tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 1 oktober t/m 6 november 2022. Onder andere 'Mickey's Halloween Celebration' (parade met showstop op Central Plaza) en de 'Disney Villains Meet & Play' (ontmoetingen met Disney schurken bij de Royal Castle Stage) keren terug in het Disneyland Park.


Nieuw in 2022: Nightfall with Disney Villains

Naast de tergukeer van het reguliere Halloween entertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien, waaronder een extra korte avondshow vlak vóór Disney D-Light en Disney Illuminations, genaamd 'Nightfall with Disney Villains', waarbij de Disney schurken het kasteel overnemen met projecties, fonteinen en muziek.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke Halloween outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe griezelige snacks, drankjes en menu's met een Halloween thema.


Disney's Halloween Party in het Disneyland Park

Naast de terugkeer van het Halloween seizoen, zal ook Disney's Halloween Party dit jaar georganiseerd worden en wel op 29 én 31 oktober 2022. Geniet van een unieke sfeer in het Disneyland Park met attracties, exclusieve shows en parades en speciale en zeldzame Disney figuren van 20:30 tot 02:00 uur voor de hele familie. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Asha uit Disney's Wish en Mirabel uit Encanto komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show
28/08/2023
De prinsessen Asha (uit Wish) en Mirabel (uit Encanto) komen naar Disneyland Paris voor een nieuwe show[...] Lees meer
Alice in Wonderland stuntshow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris
28/08/2023
Ontdek de nieuwe Alice in Wonderland show in de Stuntshow Arena van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen