Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022
28/04/2022
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 6 november 2022

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Halloween seizoen terugkeert van 1 oktober t/m 6 november 2022. Tijdens Disney's Halloween Festival is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met een nieuwe avondshow, een parade en ontmoetingen met Disney figuren.


Halloween in Disneyland Paris

Vier het spook-taculaire seizoen van Halloween met de magie van Disney tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 1 oktober t/m 6 november 2022. Onder andere 'Mickey's Halloween Celebration' (parade met showstop op Central Plaza) en de 'Disney Villains Meet & Play' (ontmoetingen met Disney schurken bij de Royal Castle Stage) keren terug in het Disneyland Park.


Nieuw in 2022: Nightfall with Disney Villains

Naast de tergukeer van het reguliere Halloween entertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien, waaronder een extra korte avondshow vlak vóór Disney D-Light en Disney Illuminations, genaamd 'Nightfall with Disney Villains', waarbij de Disney schurken het kasteel overnemen met projecties, fonteinen en muziek.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke Halloween outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe griezelige snacks, drankjes en menu's met een Halloween thema.


Disney's Halloween Party in het Disneyland Park

Naast de terugkeer van het Halloween seizoen, zal ook Disney's Halloween Party dit jaar georganiseerd worden en wel op 29 én 31 oktober 2022. Geniet van een unieke sfeer in het Disneyland Park met attracties, exclusieve shows en parades en speciale en zeldzame Disney figuren van 20:30 tot 02:00 uur voor de hele familie. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen