Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 augustus 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris
07/03/2019
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris

Als officiële partner van Disneyland Paris biedt Mastercard exclusieve voordelen voor kaarthouders met o.a. gratis VIP plaatsen bij shows en korting op rondleidingen met directe toegang tot een attractie door de parken. De voordelen zijn dagelijks beperkt beschikbaar en kunnen alleen ter plaatse worden aangevraagd.


Shows

Momenteel zijn er twee voordelen beschikbaar voor gasten van Disneyland Paris die beschikken over een geldige Mastercard betaalpas of creditcard. De eerste is toegang tot speciale VIP plaatsen bij shows in beide parken, zoals het Animagique Theater (voor Mickey and the Magician). Daarnaast zijn de plaatsen ook geldig bij seizoensgebonden shows, zoals Marvel: Super Heroes United (Studio Theater) en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands (Frontierland Theater).

Vouchers voor deze plaatsen kunnen iedere ochtend vanaf 10:00 uur gratis worden afgehaald bij City Hall (Disneyland Park) of Studio Services (Walt Disney Studios Park).

Dit zijn de voorwaarden bij de shows:

 • Gratis service alleen voor Mastercard kaarthouders op de dag van het bezoek. Overweging wordt gegeven volgens de volgorde van aankomst, afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Geldt voor alle geldige Mastercard betaalpassen of creditcards. De kaarthouder moet ouder zijn dan 18 jaar.
 • Foto-ID is mogelijk vereist. Deelnemers moeten een geldig toegangsbewijs hebben om toegang te krijgen tot de Disney parken op de dag van het bezoek. Geldig voor één kaarthouder en maximaal 4 extra personen, waarbij ten minste één volwassene aanwezig is.
 • Per dag is er één reservering mogelijk per kaarthouder voor maximaal 4 personen.
 • Reserveringen zijn mogelijk minstens één uur voor aanvang van de show. Elke deelnemer ontvangt een boekingsbevestiging in de vorm van een voucher. Deelnemers moeten zich uiterlijk 30 minuten vóór de voorstelling bij het theater melden.
 • De zitplaatsen worden 10 minuten vóór de show vrijgegeven als ze niet worden ingewisseld. De reservering garandeert plaatsen, maar verleent geen prioriteitstoegang.
 • Vouchers kunnen niet worden doorverkocht, zijn niet overdraagbaar of worden niet terugbetaald en kunnen niet worden vervangen in geval van verlies of diefstal. De dagelijkse toewijzing van stoelen is afhankelijk van beschikbaarheid. De tijden en locaties zijn onderhevig aan verandering, uitstel of annulering zonder kennisgeving.


Rondleidingen

Het tweede voordeel is geldig bij een rondleiding door de parken. Bij een reguliere rondleiding krijgen gasten directe toegang tot een attractie én gereserveerde plaatsen bij een show naar keuze. Bij de reservering van een 5 uur durende VIP tour, krijgen Mastercard houders het 6e uur gratis.

Dit zijn de voorwaarden bij de rondleidingen:

 • De aanbieding vereist betaling met een geldige Mastercard betaalpas of creditcard.
 • Alleen geldig voor Mastercard kaarthouders op de dag van hun VIP-of rondleiding. Kaarthouders die deze aanbieding boeken, moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 • Betaling met een bedrijfskaart is onderworpen aan de voorwaarden die zijn gesteld door de kaartuitgever. Mogelijk is er een foto-ID vereist.
 • VIP Privé Tour: geldig voor één kaarthouder plus een maximum van 9 extra personen (maximaal 10 personen), met ten minste één volwassene onder de aanwezigen.
 • Rondleiding: geldig voor één kaarthouder plus een maximum van 4 extra personen, met ten minste één volwassene onder de aanwezigen. Het is geen privétour.
 • VIP-rondleiding: De verlenging van één uur is gekoppeld aan de Tour en moet daar op volgend zijn.
 • Rondleiding: Directe toegang tot een attractie en gratis reserveren van een voorstelling is afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag van het bezoek.
 • Gratis voordelen zoals een verlenging van een uur, directe toegang tot een attractie en een reservering voor een theaterstoel kunnen niet worden doorverkocht, overgedragen, terugbetaald of geruild.
 • Toegang tot de Disney parken op de dag van de VIP of Rondleiding vereist een geldig ticket voor elke persoon.
 • Klik hier voor meer informatie over de kosten en voorwaarden van de (VIP) rondleidingen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Frozen Celebration in Disneyland Paris met speciaal entertainment en figuren
21/08/2019
Nieuw Frozen seizoen in Disneyland Paris met exclusief entertainment in het Disneyland Park[...] Lees meer
Kerst in Disneyland Paris met de shows The Starlit Princess Waltz en Surprise Mickey
03/08/2019
Ontdek de vernieuwde kerstshows, extra parade en Disney figuren in Disneyland Paris tijdens Disney's Betoverende Kerst 2019[...] Lees meer
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/07/2019
Disneyland Paris publiceert een exclusief Phantom Manor boek over de gelijknamige attractie[...] Lees meer
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen