Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. Disney Illuminations en Oudejaarsavond
17/08/2021
Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. Disney Illuminations en Oudejaarsavond

Goed nieuws! Vanaf 21 december 2021 keert vuurwerk terug in Disneyland Paris met shows in de parken. Zo geniet je o.a. van Disney Illuminations en de New Year's Eve Fireworks Show bij het kasteel tijdens Oudejaarsavond. Dit wordt Disney's grootste vuurwerkshow ooit waarbij de renovatie van het kasteel eind dit jaar voltooid zal zijn.


Disney Illuminations

De grote avondshow in het Disneyland Park keert vanaf 21 december 2021 terug tijdens de start van de kerstvakantie, waarbij tevens de renovatie van het kasteel is voltooid. Disney Illuminations combineert projecties met muziek, fonteinen, lasers, lichtbundels, vlammenwerpers en vuurwerk.


New Year's Eve Fireworks Show

Nu de maatregelen rondom het corona virus in Frankrijk steeds verder worden losgelaten, kan Disney weer grote vuurwerkshows gaan opvoeren. De eerste bevestigde show die terugkeert is de spectaculaire vuurwerkshow  voor Oudejaarsavond op 31 december 2021 tijdens de New Year's Eve Party in het Disneyland Park met een compleet vernieuwd kasteel. Bekijk de show uit 20219:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren beide parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.

Daarnaast keert ook de populaire New Year's Eve Party terug extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 december 2021 van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen