Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. Disney Illuminations en Mickey's Magical Fireworks
Openingstijden vandaag
Vrijdag 02 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. Disney Illuminations en Mickey's Magical Fireworks
17/08/2021
Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. Disney Illuminations en Mickey's Magical Fireworks

Goed nieuws! Vanaf 21 december 2021 keert vuurwerk terug in Disneyland Paris met shows in de parken (met uitzondering van 3 t/m 23 januari 2022). Zo geniet je o.a. van Disney Illuminations en de speciale Mickey's Magical Fireworks show bij het kasteel. Dit wordt Disney's grootste vuurwerkshow ooit waarbij de renovatie van het kasteel eind dit jaar voltooid zal zijn.


Mickey's Magical Fireworks

De speciale vuurwerkshow tijdens Disney's Magische Vuurwerkfestival zal dit jaar op 2, 4 en 9 november 2021 te zien zijn in het Disneyland Park. Voorheen was deze show drie avonden te zien op Lake Disney bij Disney Village. De show is te bekijken vanuit Main Street en Central Plaza en zal worden ontstoken achter en naast het kasteel vanuit nieuwe lanceerplatformen.


Disney Illuminations

De grote avondshow in het Disneyland Park keert vanaf 21 december 2021 terug tijdens de start van de kerstvakantie, waarbij tevens de renovatie van het kasteel is voltooid. Disney Illuminations combineert projecties met muziek, fonteinen, lasers, lichtbundels, vlammenwerpers en vuurwerk. Let op: Vanwege nieuwe Franse maatregelen zal Illuminations vanaf 3 januari 2022 tijdelijk drie weken niet te zien zijn. Daarna keert de show, onder voorbehoud, weer terug.


New Year's Eve Fireworks Show

Ieder jaar organiseert Disneyland Paris éénmalig de grootste vuurwerkshow ooit tijdens Oudejaarsavond. Op 31 december 2021 zal de New Year's Eve Fireworks Show te zien zijn tijdens de New Year's Eve Party in het Disneyland Park met een compleet vernieuwd kasteel. Let op: Vanwege het verbod op vuurwerk op Oudejaarsavond, heeft Disney de show voor 2021 geannuleerd. Bekijk de show uit 2019:


Disney's Betoverende Kerst

In de winter transformeren beide parken in een magisch sprookje tijdens Disney's Betoverende Kerst van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022. Zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park worden ondergedompelt in een kerstsfeer met sprookjesachtige decoratie, extra entertainment en Disney figuren in hun speciale outfits.

Daarnaast keert ook de populaire New Year's Eve Party terug extra entertainment, shows, attracties en Disney figuren voor de hele familie op 31 december 2021 van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Klik hier voor meer informatie & tickets.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen