Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris

Goed nieuws! Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat shows, parades én vuurwerk tussen 23 oktober 2021 en 10 januari 2022 gefaseerd terugkeren met o.a. Disney Stars on Parade en Disney Illuminations, maar ook de interactieve Dream Factory show, de grote Lion King show en een compleet nieuwe kerstparade.


Disney Stars on Parade

De grote dagparade in het Disneyland Park keert vanaf 10 januari 2022 (direct na het vernieuwde kerstseizoen) terug met alle bekende wagens, performers en Disney figuren. Disney Stars on Parade is sinds de 25e verjaardag te zien langs de paraderoute. De VIP plekken voor Infinity jaarkaarthouders zullen bij deze parade beschikbaar zijn en kunnen worden gereserveerd via het online jaarkaarten platform.


Disney Illuminations

De grote avondshow in het Disneyland Park keert vanaf 21 december 2021 terug tijdens de start van de kerstvakantie, waarbij tevens de renovatie van het kasteel is voltooid. Disney Illuminations combineert projecties met muziek, fonteinen, lasers, lichtbundels, vlammenwerpers en vuurwerk. De VIP plekken voor Infinity jaarkaarthouders zullen bij deze show beschikbaar zijn en kunnen worden gereserveerd via het online jaarkaarten platform.


Mickey's Halloween Celebration

De Halloween parade Mickey's Halloween Celebration zal vanaf 23 oktober 2021 worden uitgebreid met nieuwe wagens. De parade is onderdeel van Disney's Halloween Festival met aanstekelijke muziek en dit jaar in delen te zien langs de paraderoute.


Mickey's Dazzling Christmas Parade

Dit jaar presenteert Disneyland Paris vanaf 13 november 2021 de gloednieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade. De parade is onderdeel van Disney's Betoverende Kerst en zal niet alleen overdag, maar ook in de avond te zien zijn met speciale lichteffecten. De VIP plekken voor Infinity jaarkaarthouders zullen bij deze parade beschikbaar zijn.


Disney Junior Dream Factory

Vanaf 1 juli 2021 zal de nieuwe interactieve Dream Factory show te zien zijn in het gloednieuwe Studio D theater in het Walt Disney Studios Park. In een twee etage tellend steampunk decor nemen Mickey, Minnie en hun Disney Junior vriendjes, zoals Timon, Vampirina en Fancy Nancy, bezoekers mee op ontdekkingsreis.


The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

De grote Lion King show Rhythms of the Pride Lands keert vanaf 23 oktober 2021 terug met dagelijkse shows in het nieuwe Frontierland Theater. De Broadway show van 30 minuten bevat live muzikanten, performers en zangers in een dynamisch decor.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen