Vuurwerk keert terug in Walt Disney World met o.a. Happily Ever After en Epcot Forever
16/06/2021
Vuurwerk keert terug in Walt Disney World met o.a. Happily Ever After en Epcot Forever

Goed nieuws! Vanaf 1 juli 2021 keert vuurwerk terug in Walt Disney World met shows in diverse parken. Zo geniet je o.a. van Happily Ever After in Magic Kingdom en Epcot Forever in Epcot ter voorbereiding op de nieuwe Disney Enchantment en Harmonious shows. Vanaf 1 augustus 2021 keert ook Wonderful World of Animation terug in Disney's Hollywood Studios.


Happily Ever After

Nu de maatregelen rondom het corona virus in Florida steeds verder worden losgelaten, kan Disney weer grote vuurwerkshows gaan opvoeren. De eerste shows die terugkeren zijn Happily Ever After (Magic Kingdom) en Epcot Forever (Epcot). Happily Ever After werd in 2017 gelanceerd en wordt door velen gezien als de beste combinatie met projecties en vuurwerk. Bekijk de show:


Epcot Forever

Epcot Forever werd in 2019 geïntroduceerd als een interim show tussen Illuminations: Reflections of Earth en de nieuwe Harmonious avondshow. De show bevat jetski's, lasers en vuurwerk op World Showcase Lagoon. Bekijk de show:


Wonderful World of Animation

Ook in Disney's Hollywood Studios keert avond entertainment terug in de vorm van de projectieshow 'Wonderful World of Animation' bij het Chinese Theatre. Tijdens deze 12-minuten durende show worden bezoekers meegenomen op een reis door de uim 90-jarige historie van Disney en Pixar annimatie. Bekijk de show:


Harmonious

Ter ere van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Disney binnenkort een gloednieuwe avondshow. Dit keer niet in Magic Kingdom, maar in Epcot met de show 'Harmonious' op World Showcase Lagoon. Dit wordt Disney's grootste avondshow ooit met een combinatie van drijvende showelementen, fonteinen, lichtbundels, lasers en vuurwerk.


Disney Enchantment

Naast Harmonious in Epcot presenteert ook Magic Kingdom Park een gloednieuwe avondshow in de vorm van 'Disney Enchantment'. Deze nieuwe show ter ere van de 50e verjaardag van Walt Disney World is de opvolger van Happily Ever After met groot vuurwerk, speciale effecten én nieuwe projecties op het kasteel én Main Street.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen