Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Disney Cruise Line komt naar Nederland met het nieuwe Disney Wish cruiseschip
Disney Cruise Line komt naar Nederland met het nieuwe Disney Wish cruiseschip
27/04/2022
Disney Cruise Line komt naar Nederland met het nieuwe Disney Wish cruiseschip

Disney's nieuwste cruiseschip de Disney Wish komt in april 2022 naar Nederland voor de eerste test afvaart. Vanuit de werf in Duitsland vaart het vierde schip uit de Disney Cruise Line vloot naar Eemshaven om daar verder afgewerkt te worden.


Disney cruiseschip in Nederland

Het is niet de eerste keer dat een schip van Disney Cruise Line in Nederland te zien is. In 2017 deed de Disney Magic voor het eerst Amsterdam aan en kregen wij als DiscoverTheMagic.nl een exclusieve rondleiding. Bekijk ons artikel met foto's en video's door hier te klikken.

In 2022 komt Disney's nieuwste schip de Disney Wish eveneens naar Nederland. In Eemshaven is de prachtige Wish te bewonderen waarbij het schip verder wordt afgewerkt. De Disney Wish ligt in de Julianahaven en is maar liefst 341 meter lang en 39 meter breed. Het schip wordt gevoed door LNG aardgas en is daarmee één van de duurzaamste cruiseschepen van dit moment.

De Disney Wish werd gebouwd in Duitsland bij Meyer Werft. De tewaterlating van het schip werd gevierd met vuurwerk en natuurlijk Captain Minnie. De komende jaren zullen nog twee Disney schepen van dezelfde 'Triton' klasse worden gebouwd in deze werf.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Treasure als zesde schip uit de Disney Cruise Line vloot
12/09/2022
Ontdek het zesde schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Treasure[...] Lees meer
Disney Cruise Line stopt met test- en vaccinatieverplichting voor alle schepen
29/08/2022
Geen test- en vaccinatieverplichting meer aan boord de schepen van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Rondleiding op het Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line met foto's & video's
30/06/2022
Neem een kijkje aan boord het nieuwe Disney Wish cruiseschip van Disney Cruise Line[...] Lees meer
Disney Dream komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
27/04/2022
Voor het eerst komt de Disney Dream naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3828
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3854
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3880
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen