Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening
11/07/2020
Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening

Als Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer opent, zullen alle buffetrestaurants in het resort tijdelijk werken met een nieuwe all-you-can-eat tafelservice formule waarbij obers de gerechten aan tafel brengen. Er kan een onbeperkt aantal gerechten worden besteld met bediening aan tafel.


Hoe werkt het?

Vanwege de lagere capaciteit in de restaurants is het verplicht om alle buffetrestaurants op voorhand te reserveren. Het dragen van mondkapjes is verplicht, maar niet als je aan tafel zit. Bij de ingang dienen de handen gedesinfecteerd te worden en er zijn alleen digitale menu's beschikbaar die via een QR-code bekeken kunnen worden via je smartphone.

Gasten krijgen tevens een wegwerpmenu aan tafel en kunnen onbeperkt gerechten bestellen bij de ober in de categorie voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Let op: Bij alle buffetrestaurants (ook Plaza Gardens) is alleen het eerste frisdrankje inbegrepen. Daarnaast kan er een gratis kan water worden besteld.


Prijzen & Menu's voor lunch/diner

Bekijk de prijzen en de nieuwe menu's voor de reeds geopende buffetrestaurants in de parken en Disney Village:

  • Plaza Gardens - Disneyland Park: €35,99 (volwassenen) en €18,99 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers
  • Agrabah Cafe - Disneyland Park: €35,99 (volwassenen) en €18,99 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers
  • La Grange - Disney Village: €35,99 (volwassenen) en €18,99 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers


Ontbijt

Ook voor het ontbijt wordt de nieuwe 'all-you-can-eat tafelservice' formule gebruikt waarbij obers de gerechten aan tafel komen brengen. In het Disneyland Park is Plaza Gardens beschikbaar voor dit 'ontbijt nieuwe stijl' en ook de restaurants in de Disney hotels werken op dezelfde wijze.

Foto's: DLP Report


Aanbiedingen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2021 en 2022

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2021 en 2022 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en flexibele boekingsvoorwaarden. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
22/01/2021
Bekijk de prachtige LEGO meesterwerken van iconische attracties en gebouwen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney stopt met jaarkaarten in Disneyland Resort en Tokyo Disney: Wat doet Parijs?
17/01/2021
Wat zijn de gevolgen voor Disneyland Paris nu andere Disney parken hun jaarkaarten annuleren?[...] Lees meer
Mickey Mouse LEGO Art bouwpakket met unieke portretten als wanddecoratie - 31202
17/01/2021
Nieuwe LEGO Art Disney portretten van Mickey Mouse en Minnie Mouse als wanddecoratie[...] Lees meer
Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris stopt en komt na 28 jaar ten einde
12/01/2021
Dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris is geannuleerd en keert niet meer terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen