Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening
11/07/2020
Buffetrestaurants in Disneyland Paris tijdelijk met tafelservice en bediening

Als Disneyland Paris op 17 juni 2021 weer opent, zullen alle buffetrestaurants in het resort tijdelijk werken met een nieuwe all-you-can-eat tafelservice formule waarbij obers de gerechten aan tafel brengen. Er kan een onbeperkt aantal voorgerechten worden besteld en keuze uit diverse mixen van hoofd- en nagerechten met bediening aan tafel.


Hoe werkt het?

Vanwege de lagere capaciteit in de restaurants is het verplicht om alle buffetrestaurants op voorhand te reserveren. Het dragen van mondkapjes is verplicht, maar niet als je aan tafel zit. Bij de ingang dienen de handen gedesinfecteerd te worden en er zijn alleen digitale menu's beschikbaar die via een QR-code bekeken kunnen worden via je smartphone.

Gasten krijgen tevens een wegwerpmenu aan tafel en kunnen onbeperkt voorgerechten bestellen bij de ober. Bij de hoofdgerechten kan een keuze gemaakt worden uit diverse mixen van gerechten. Bij het nagerecht ontvang je een mix van desserts. Let op: Bij alle buffetrestaurants (ook Plaza Gardens) is alleen het eerste frisdrankje inbegrepen. Daarnaast kan er een gratis kan water worden besteld.


Prijzen & Menu's voor lunch/diner

Bekijk de prijzen en de nieuwe menu's voor de reeds geopende buffetrestaurants in de parken en Disney Village:

  • Plaza Gardens - Disneyland Park: €36 (volwassenen) en €19 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers
  • Agrabah Cafe - Disneyland Park: €36 (volwassenen) en €19 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers
  • La Grange - Disney Village: €36 (volwassenen) en €19 (kinderen) of inclusief met Standaard maaltijdvouchers


Ontbijt

Ook voor het ontbijt wordt de nieuwe 'all-you-can-eat tafelservice' formule gebruikt waarbij obers de gerechten aan tafel komen brengen. In het Disneyland Park is Plaza Gardens beschikbaar voor dit 'ontbijt nieuwe stijl' en ook de restaurants in de Disney hotels werken op dezelfde wijze.

Foto's: DLP Report


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hoe werkt het coronapaspoort voor Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2021
Vanaf 21 juli 2021 is het coronapaspoort verplicht voor toegang tot de parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Neem een kijkje achter de schermen in de Disney parken met Behind the Attraction
19/07/2021
Bekijk de nieuwe Behind the Attraction serie op Disney+ met beelden achter de schermen in de Disney parken[...] Lees meer
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Voor het eerst margarita's, bier, wijn en (alcoholische) milkshakes verkrijgbaar in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk na code rood in de EU[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen