Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris stopt met vaccinatiepaspoort en QR-code na einde Franse maatregelen
Openingstijden vandaag
Dinsdag 06 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris stopt met vaccinatiepaspoort en QR-code na einde Franse maatregelen
03/03/2022
Disneyland Paris stopt met vaccinatiepaspoort en QR-code na einde Franse maatregelen

Goed nieuws! Het vaccinatiepaspoort in Frankrijk komt per 14 maart 2022 te vervallen waardoor Disneyland Paris vrij toegankelijk wordt zonder QR-code. De controles bij de parken, Disney Village en de hotels zullen hierdoor verdwijnen.


Geen vaccinatiepaspoort meer voor toegang tot Disneyland Paris

De Franse minister Castex heeft op 3 maart 2022 bekend gemaakt dat Frankrijk per 14 maart 2022 gaat stoppen met het vaccinatiepaspoort voor toegang tot alle locaties, waaronder pretparken. Dit houdt in dat Disneyland Paris vanaf die dag ook weer vrij toegankelijk wordt zonder controle op een QR-code. Eerder was het coronapaspoort noodzakelijk en daarna het vaccinatiepaspoort, maar deze gaan dus verdwijnen.


Geen mondkapjesplicht meer; ontmoetingen en maaltijden met figuren keren terug

Naast het verdwijnen van het vaccinatiepaspoort, werd de mondkapjesplicht al eerder sinds 2 maart 2022 afgeschaft. Sinds 3 maart 2022 zijn ook de reguliere ontmoetingen met Disney figuren weer terug met een foto, knuffel en handtekening. Vanaf 31 maart 2022 keren ook de maaltijden met Disney figuren terug.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen