Disneyland Paris viert 29e verjaardag op 12 april 2021 met speciaal virtueel evenement
31/03/2021
Disneyland Paris viert 29e verjaardag op 12 april 2021 met speciaal virtueel evenement

Op 12 april 2021 viert Disneyland Paris haar 29e verjaardag met een speciaal virtueel evenement. Vanwege de coronacrisis is het resort momenteel gesloten, maar Disney wilt toch even stilstaan bij deze mijlpaal met o.a. een wandeling door de parken en een blik op de toekomst.


Virtueel evenement

Het virtuele evenement zal op 12 april 2021 om 20:00 uur online te volgen zijn via onze Facebook pagina waarbij we o.a. een tour door de parken krijgen onder leiding van Yves Benyeta (Walt Disney Imagineering) en Catherine Chevreux (Manager Consumer Insight en één van de originele cast members in 1992).

Uiteraard krijgen we ook een blik op de toekomst met Beth Clapperton (Walt Disney Imagineering) en David Duffy (Vice President of Entertainment) met informatie over alle nieuwe attracties én de manier waarop de parken binnenkort weer open gaan.

Als laatste zal er een gesprek te zien zijn tussen oud president Philippe Bourguignon en de huidige president Natascha Rafalski. Bekijk de volledige uitzending terug in onderstaande video:


Aankondigingen

Tijdens het virtuele evenement werden veel nieuwtjes bekend gemaakt. In onderstaand overzicht zijn alle aankondigingen terug te lezen:

  • De nieuwe Cars Road Trip attractie in het Walt Disney Studios Park is gereed en zal direct openen zodra de parken weer open mogen. Klik hier voor meer informatie.
  • Vanaf de opening zullen er dagelijks maar liefst 50 Disney figuren te zien zijn in beide parken voor ontmoetingen (selfie spots) en entertainment (cavalcades).
  • Het nieuwe themalied 'Brand New Day' zal te horen zijn tijdens de 'Good Morning' en 'Kiss Goodnight' happenings.
  • De populaire Minnie's Little Spring Train (Disney's Character Express) keert terug met dagelijkse parades in het Disneyland Park.
  • De gazebo op Town Square in Main Street, U.S.A. is volledig herbouwd met de terugkeer van het gouden ornament.
  • Het informatiebord op Central Plaza is vernieuwd met drie nieuwe videoschermen.
  • Het kasteel is volledig ingepakt met gethematiseerde doeken voor de grote renovatie van het iconische bouwwerk. Klik hier voor meer informatie.
  • Het nieuwe Marvel hotel als upgrade voor het originele Disney's Hotel New York is gereed en zal later dit jaar worden geopend. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe attractie, show en hotel in Disneyland Paris

Ondanks de huidige sluiting van de parken, is Disneyland Paris volop bezig met nieuwe belevenissen die in 2021 hun debuut zullen maken. Zo zal de nieuwe Cars Road Trip attractie openen in het Walt Disney Studios Park, geniet je van de interactieve Dream Factory show in het gloednieuwe Studio D Theater én overnacht je in het eerste Marvel hotel ter wereld.

Klik hier voor meer informatie over alles wat nieuw is in 2021


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Naast de nieuwigheden in 2021, zal ook het Walt Disney Studios Park de komende jaren worden uitgebreid met nieuwe gebieden en attracties met themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Main Street Station LEGO bouwpakket met station en trein - 71044
13/04/2021
Exclusief LEGO Disney treinstation pakket van Main Street Station in Disneyland[...] Lees meer
Winnie the Pooh LEGO bouwpakket met een boomhuis en Disney figuren - 21326
10/04/2021
Exclusief LEGO Disney boomhuis pakket van Winnie the Pooh uit het Hundred Acre Wood[...] Lees meer
Spectaculaire nieuwe Disney avondshow 'Illuminate!' met vuurwerk in Shanghai Disneyland
08/04/2021
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Disney avondshow Illuminate met projecties, lichtbundels, lasers en vuurwerk[...] Lees meer
Open de deur van je hotelkamer in Disneyland Paris nu ook met je smartphone
01/04/2021
Bekijk hoe de nieuwe 'Digital Key' functie in Disneyland Paris werkt om je hotelkamer te openen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen