Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
02/10/2023

Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag

Op zaterdag 30 september 2023 nam Disneyland Paris afscheid van de 30e verjaardag met extra vuurwerk en drones tijdens de twee exclusieve shows in het Disneyland Park. Beleef de laatste emotionele momenten voor de cast, crew én fans van deze populaire viering.


Afscheid van de 30e verjaardag in Disneyland Paris

Sinds 6 maart 2022 vierde Disneyland Paris de 30e verjaardag met speciale decoratie, shows, snacks, merchandise en Disney figuren in unieke outfits. De viering werd al snel populair onder fans met de Dream and Shine Brighter parade en show op Central Plaza en de Disney D-Light drone show bij het kasteel als de twee absolute hoogtepunten.


Dream and Shine Brighter show in Disneyland Paris

De energieke Dream and Shine Brighter show met parade was overdag hét hoogtepunt in het Disneyland Park waarbij vele Disney figuren en dansers op 4 wagens door Main Street reden op de klanken van "Ready for the ride" en "Un monde qui s’illumine"; de twee thema songs voor de 30e verjaardag.

Tijdens de show stop op Central Plaza werden de podia gevuld met performers in een medley van bekende Disney nummers, bubbels en klein vuurwerk op het plein en kasteel.


Disney D-Light drone show in Disneyland Paris

Voor het eerst in de geschiedenis van de Disney parken werden er tijdens Disney D-Light drones gebruikt in een avondshow. De korte pre-show vóór hoofdshow Disney Dreams zorgde voor een groot WOW-effect onder het publiek als de drones o.a. een gigantische '30' en 'Mickey' in de lucht vormden.

Tijdens de allerlaatste uitvoering op 30 september 2023 was er zelfs een extra lange finale en aftershow met vuurwerk als bedankje.


Avengers Power the Night drone show in Disneyland Paris

Ondanks dat Disney D-Light ten einde is gekomen, blijven er drones te zien in Disneyland Paris tijdens de spectaculaire Avengers Power the Night drone show bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park.


Symphony of Colors drone show in Disneyland Paris

In 2024 presenteert Disneyland Paris de opvolger van Disney D-Light met de nieuwe Symphony of Colors drone show bij het kasteel in het Disneyland Park. De show is onderdeel van een nieuw seizoen met tevens een show en parade op Central Plaza ter vervanging van Dream and Shine Brighter en nieuwe decoratie op Main Street.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen