Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Disney Dream komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
27/04/2022
Disney Dream komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa

De Disney Dream komt in 2023 voor het eerst naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa. Het prachtige schip uit de Disney Cruise Line vloot is de grote broer van de Disney Magic die normaal jaarlijks Europese cruises uitvoert.


Disney Dream cruiseschip voor het eerst in Europa

Van eind voorjaar tot begin najaar 2023 zal de Disney Dream te vinden zijn in Europa met cruises van 4 tot 11 nachten. In de Middellandse Zee zullen afvaarten plaatsvinden vanuit Barcelona en Rome langs de kust van o.a. Spanje, Italië en Griekenland met voor het eerst stops in populaire plaatsen als Santorini en Mykonos.

Voor de cruises in Noord-Europa zal de haven van Southampton dienen als opstapplaats voor afvaarten naar Frankrijk, Spanje, de Britse eilanden, Noorwegen en IJsland. Nieuw zijn stops in plaatsen als La Rochelle (Frankrijk) en Skjolden en Sandnes (Noorwegen).


Europese cruises in 2022

Naast de Disney Dream in 2023, zal Disney Cruise Line ook dit jaar weer een bezoek brengen aan Europa, waarbij de Disney Magic cruises gaat verzorgen in de Middelandse Zee en Noord-Europa met nieuwe bestemmingen als de Griekse eilanden en Athene. Klik hier voor alle cruises in 2022, bekijk beschikbaarheid en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Flexibele boekingsvoorwaarden

In verband met de huidige omstandigheden zorgt Disney voor flexibele boekingsvoorwaarden waarbij de onderstaande regels gelden voor bepaalde cruises met afvaarten in 2022 en 2023. Deze speciale voorwaarden zijn van toepassing op alle nieuwe boekingen als je online reserveert.

  • Wijzigen: Cruises met afvaarten t/m 30 september 2022 kunnen tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos worden gewijzigd naar een andere cruise met eventuele bijbetaling als de nieuwe cruise duurder uitvalt
  • Annuleren: Cruises met afvaarten t/m 31 maart 2023 kunnen tot 59 dagen vóór vertrek kosteloos worden geannuleerd met volledige terugbetaling zonder opgaaf van reden. Als één of meerdere reisgenoten door corona gerelateerde klachten niet aan de cruise kunnen deelnemen binnen 14 dagen van de afvaart, dan kan eveneens kosteloos geannuleerd worden met volledige terugbetaling.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen