Disney Cruise Line    |    Nieuws    |    Lighthouse Point wordt het tweede privé-eiland van Disney Cruise Line in de Bahamas
Openingstijden vandaag
Woensdag 22 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Lighthouse Point wordt het tweede privé-eiland van Disney Cruise Line in de Bahamas
10/03/2023

Lighthouse Point wordt het tweede privé-eiland van Disney Cruise Line in de Bahamas

In juni 2024 opent Disney Cruise Line haar tweede privé-eiland in de Bahamas onder de naam Disney Lookout Cay at Lighthouse Point. Gasten van bepaalde Disney cruises in de Bahamas zullen dit eiland aan doen met verschillende stranden, speelgebieden, restaurants en bars.


Nieuw privé-eiland voor gasten van Disney Cruise Line

Naast het bestaande eiland Castaway Cay, bouwt Disney momenteel aan een tweede privé-eiland in de Bahamas. Lookout Cay komt te liggen op het idyllische eiland Eleuthera en wordt in samenwerking met Walt Disney Imagineering ontworpen en gebouwd door lokale artiesten en vakmensen. Er zullen unieke kromlijnige gebouwen worden geplaatst in de stijl van de Bahamas met o.a. restaurants, bars en een openlicht theater voor optredens.

Disney Lookout Cay at Lighthouse Point telt twee aparte stranden: één voor families met kinderen en de andere voor alleen volwassenen. Beide stranden beschikken over privé hutten die optioneel gehuurd kunnen worden. Daarnaast zijn er speelgebieden te vinden voor kinderen, een markt met eten en drinken en aparte restaurants en bars voor volwassenen.


Disney Wish en Disney Treasure

Naast het nieuwe privé-eiland bouwt Disney momenteel ook aan nieuwe cruiseschepen. Het eerste schip uit de nieuwe Triton lijn, de Disney Wish, is in de zomer van 2022 gelanceerd. Het volgende schip, de Disney Treasure, volgt in 2024 als ook het nieuwe eiland gereed is.


Disney Dream komt naar Europa

Nadat de Disney Magic traditioneel jaarlijks naar Europa kwam voor Disney cruises in Scandinavië en het Middellandse Zee gebied, is het in 2023 en 2024 de beurt aan de grotere Disney Dream om voor het eerst Europese cruises uit te voeren, waaronder een tour langs de Griekse eilanden. Klik hier voor meer informatie, bestemmingen en prijzen.


Reserveer Disney Cruise Line nu zonder boekingskosten voor 2024 en 2025

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line, speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Profiteer van onze speciale Disney Cruise Line aanbiedingen met de laagste prijsgarantieaanbetaling en géén boekingskosten voor alle afvaarten.

Heb je hulp nodig bij je boeking of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op met de Disney expert voor gratis advies en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze speciale aanbiedingen, profiteer van een all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line en goedkoop vervoer met vluchten van en naar je cruise. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele Disney Cruise Line nieuwsberichten
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Disney Cruise Line voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland met de Disney Wonder
28/10/2023
Stap aan boord de Disney Wonder met Disney cruises in Australië en Nieuw-Zeeland[...] Lees meer
Rondleiding op de Disney Dream tijdens Middellandse Zee cruise vanuit Barcelona
24/08/2023
Neem een kijkje aan boord de Disney Dream tijdens een Europese Disney cruise vanuit Barcelona[...] Lees meer
Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015