Openingstijden vandaag
Dinsdag 31 maart 2020
Disneyland Park
10:00 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €219
10/01/2019
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €219

Geniet van de magie in Disneyland Paris via onze speciale aanbieding met een 3-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €219 per persoon.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit het Campanille Val de France (Kyiad Hotel), B&B HotelVienna House Magic Circus Hotel of het nieuwe Aparthotel StayCity Marne-La-Vallée (naar gelang beschikbaarheid) inclusief gratis shuttlebussen van en naar de Disney parken. Ontvang daarnaast tickets voor 2 dagen onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


The Lion King in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens het tweede The Lion King & Jungle Festival met exclusief entertainment, shows, een parade en figuren uit The Lion King en The Jungle Book van 20 juni t/m 13 september 2020 in het Disneyland Park.

Marvel Superhelden Seizoen

Daarnaast beleef je een heldhaftig voorjaar tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen met exclusief entertainment, shows, een parade en Marvel figuren van 28 maart t/m 7 juni 2020 in het Walt Disney Studios Park.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €219 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Tweede editie Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris met terugkerende shows
17/03/2020
Hert populaire Lion King & Jungle Festival keert terug in Disneyland Paris met exclusieve shows[...] Lees meer
Disneyland Paris en Walt Disney World sluiten tijdelijk hun deuren vanwege corona
12/03/2020
Bekijk de maatregelen die Disney neemt in de parken om de verspreiding van corona te beperken[...] Lees meer
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen