Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 januari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €175
10/01/2019
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €175

Geniet van de vernieuwde seizoenen in Disneyland Paris, zoals het nieuwe 'The Lion King & Jungle Festival' via onze speciale aanbieding met een 3-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €175 per persoon.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit het Campanille Val de France (Kyiad Hotel), B&B HotelVienna House Magic Circus Hotel of het nieuwe Aparthotel StayCity Marne-La-Vallée (naar gelang beschikbaarheid) inclusief gratis shuttlebussen van en naar de Disney parken. Ontvang daarnaast tickets voor 2 dagen onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


Kerst in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens het vernieuwde kerstseizoen 'Disney's Betoverende Kerst' met o.a. de populaire Disney's Christmas Parade, de show Mickey's Christmas Big Band en de avondshow Goofy's Incredible Christmas van 9 november 2019 t/m 5 januari 2020.

Frozen Celebration

Daarnaast beleef je een ijsachtig leuk voorjaar tijdens het eerste Frozen Celebration seizoen met exclusief entertainment en alle figuren uit de Frozen films van 11 januari t/m 3 mei 2020 in het Disneyland Park.

Eerste Frozen attractie

Op 17 november 2019 opent Disneyland Paris haar eerste Frozen attractie in het Walt Disney Studios Park. Animation Celebration wordt de nieuwe locatie voor 'Frozen Experience' met twee interactieve show-gedeeltes, een meet & greet met Olaf, een winkel en een tekenles.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €175 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020
Ontdek het laatste Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Aanbieding: Probeer Disney+ 7 dagen gratis en stream met de hele familie op 4 apparaten tegelijk
07/12/2019
Ontdek onze aanbieding voor Disney+ en stream 7 dagen gratis[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de geheimen en details van Disney Studio 1 in Disneyland Paris
27/11/2019
Ontdek het decor, details en historie van Disney Studio 1 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen