Openingstijden vandaag
Zondag 24 maart 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €209
10/01/2019
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €209

Geniet van het Star Wars seizoen 'Legends of the Force', het sprookjesachtige 'Festival van Piraten en Prinsessen' en het indrukwekkende 'Marvel Superhelden Seizoen' in Disneyland Paris via onze speciale aanbieding met een 3-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €209 per persoon.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit het Kyiad Hotel, B&B Hotel of Vienna House Magic Circus Hotel inclusief gratis shuttlebussen van en naar de Disney parken. Ontvang daarnaast tickets voor 2 dagen onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie en beleef het tweede 'Festival van Piraten & Prinsessen' met o.a. de Princess Promenade bij het kasteel, de interactieve Pirate Academy met Captain Jack Sparrow in Adventureland, ontmoetingen met prinsessen en de grote parade inclusief show stops in het Disneyland Park (van 19 januari t/m 17 maart 2019).

Star Wars in Disneyland Paris

Geniet daarnaast van het derde Star Wars seizoen 'Legends of the Force' met vernieuwde shows en vuurwerk bij de Tower of Terroren en ontmoetingen met Star Wars figuren, zoals Chewbacca in het Walt Disney Studios Park (van 12 januari t/m 17 maart 2019).

Marvel Superhelden Seizoen

In het voorjaar beleef je het tweede 'Marvel Superhelden Seizoen' met o.a. de stuntshow 'Marvel: Super Heroes United', een show met Thor & Loki bij de Tower of Terror, een interactieve dance party met de Guardians of the Galaxy op La Place des Stars en een ontmoeting met Marvel figuren in het Walt Disney Studios Park (van 23 maart t/m 16 juni 2019).


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €209 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert nieuwe prijzen voor alle jaarkaarten vanaf april 2019
22/03/2019
Ontdek de nieuwe prijzen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Zak frieten in Disneyland Paris nu ook los verkrijgbaar bij Hollywood Catering
07/03/2019
Bestel een lekkere zak friet bij Hollywood Catering in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris
07/03/2019
Ontdek de gratis voordelen voor Mastercard kaarthouders (betaalpassen en creditcards) in Disneyland Paris[...] Lees meer
'The Lion King Signature Experience' in Disneyland Paris met lunch en figuren
25/02/2019
Ontvang VIP plekken bij de nieuwe Lion King show, ontmoetingen en lunch met Disney figuren en cadeaukaart met The Lion King Signature Experience[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen