Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 mei 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €219
10/01/2019
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €219

Geniet van de vernieuwde seizoenen in Disneyland Paris, zoals het indrukwekkende 'Marvel Superhelden Seizoen' en het nieuwe 'The Lion King & Jungle Festival' via onze speciale aanbieding met een 3-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €219 per persoon.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit het Kyiad Hotel, B&B Hotel of Vienna House Magic Circus Hotel inclusief gratis shuttlebussen van en naar de Disney parken. Ontvang daarnaast tickets voor 2 dagen onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


Marvel Superhelden Seizoen

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens het tweede 'Marvel Superhelden Seizoen' met o.a. de stuntshow 'Marvel: Super Heroes United', een show met Thor & Loki bij de Tower of Terror, een interactieve dance party met de Guardians of the Galaxy op La Place des Stars en een ontmoeting met Marvel figuren van 23 maart t/m 16 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park.

The Lion King & Jungle Festival

Daarnaast beleef je het eerste 'The Lion King & Jungle Festival' met o.a. een grote nieuwe Lion King show in het vernieuwde Chaparral Theater, een parade en ontmoeting met Disney figuren van 30 juni t/m 22 september 2019 in het Disneyland Park.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €219 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Streetmosphere entertainment 'No Biz Like Showbiz!' in het Walt Disney Studios Park
21/05/2019
Ontdek nieuwe animaties met acteurs op de Hollywood Boulevard in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de bouw en uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park
08/05/2019
Neem een kijkje achter de schermen bij de bouw van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris[...] Lees meer
JW Marriott hotel met duurzame accommodaties bij Golf Disneyland in Disneyland Paris
26/04/2019
Ontdek het nieuwe Marriott resort met duurzame accommodaties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen