Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Aanbieding Disneyland Paris: meerdaags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €185
Aanbieding Disneyland Paris: meerdaags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €185
10/01/2019

Aanbieding Disneyland Paris: meerdaags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €185

Geniet van de magie in Disneyland Paris via onze speciale aanbieding met een 3- tot 6-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €185 per persoon, optioneel met busvervoer.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit de volgende hotels inclusief ontbijt en shuttlebussen van en naar de Disney parken:

Ontvang daarnaast tickets voor alle dagen met onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale vroegboekvoordeel aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens de 30e verjaardag vanaf 6 maart 2022 met o.a. een nieuwe show bij het kasteel en Disney figuren in speciale outfits.

Daarnaast keren populaire shows en parades terug met o.a. The Lion King: Rhythms of the Pride LandsMickey and the MagicianDisney Illuminations en Disney Stars on Parade.


Nieuwe attracties in Disneyland Paris

In de zomer van 2022 opent Disneyland Paris het nieuwe Avengers Campus gebied in het Walt Disney Studios Park met o.a. twee nieuwe attracties in de vorm van een Iron Man achtbaan en een Spider-Man 4D darkride. Daarnaast komen er nieuwe restaurants, een winkel en een grote meet & greet locatie met Marvel superhelden.


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €185 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
02/10/2023
Bekijk de speciale uitvoeringen van Dream and Shine Brighter en Disney D-Light met extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris[...] Lees meer
Thalys wordt Eurostar met directe trein van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris
24/09/2023
Thalys gaat vanaf 1 oktober 2023 verder onder Eurostar met rechtstreekse treinen naar Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen