Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165

Geniet van het Star Wars seizoen 'Legends of the Force' en het 'Festival van Piraten en Prinsessen' in Disneyland Paris via onze speciale aanbieding met een 3-daags verblijf in de partner hotels inclusief ontbijt vanaf €165 per persoon.


Disney Voordeel

De aanbieding is geldig op basis van eigen vervoer óf bus met gegarandeerd vertrek vanaf opstapplaatsen door heel Nederland. Maak een keuze uit het Kyiad Hotel, B&B Hotel of Vienna House Magic Circus Hotel inclusief gratis shuttlebussen van en naar de Disney parken. Ontvang daarnaast tickets voor 2 dagen onbeperkt entree (beide parken). Klik op 'Bereken je prijs' om de prijzen te ontdekken.


Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie en beleef het tweede 'Festival van Piraten & Prinsessen' met o.a. de Princess Promenade bij het kasteel, de interactieve Pirate Academy met Captain Jack Sparrow in Adventureland, ontmoetingen met prinsessen en de grote parade inclusief show stops in het Disneyland Park (van 19 januari t/m 17 maart 2019).

Star Wars in Disneyland Paris

Geniet daarnaast van het derde Star Wars seizoen 'Legends of the Force' met vernieuwde shows en vuurwerk bij de Tower of Terroren en ontmoetingen met Star Wars figuren, zoals Chewbacca in het Walt Disney Studios Park (van 12 januari t/m 17 maart 2019).


Prijzen & Boeken

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) in de partner hotels vanaf €165 per persoon. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en een hotel voorkeur. Optioneel kan er gekozen worden voor busvervoer vanuit opstapplaatsen door heel Nederland.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDeal. Boek je verblijf nu ook online met een aanbetaling wanneer je minimaal 6 weken vóór aankomst boekt. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 24 uur per mail.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Reserveer ontmoetingen met Disney figuren in Disneyland Paris via je telefoon
08/01/2019
Gebruik de gratis Lineberty app op je smartphone om een meet & greet in Disneyland Paris te reserveren[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen