Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen
29/07/2020
Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 hanteren wij flexibele boekingsvoorwaarden zodat je zonder zorgen kunt reserveren. Zo is het mogelijk om kosteloos te wijzigen of te annuleren met volledige terugbetaling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen met aanbetaling.


Gratis annuleren en betalen in termijnen

In deze tijd is het fijn om een beetje extra zekerheid te hebben als het gaat om vakanties. Daarom hanteren wij, in samenwerking met Disney, nieuwe boekingsvoorwaarden voor maximale flexibiliteit. Boekingen met een verblijf in één van de Disney hotels kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek. Bekijk het overzicht van verblijven via alle actuele aanbiedingen:

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontactPayPal of creditcard met optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt)Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.


Tickets met extra lange geldigheid en voordeel

Naast complete verblijven in de Disney hotels, zijn er ook speciale tickets verkrijgbaar met extra lange geldigheid en voordeel. Zo profiteer je van dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf €49 waarbij sommige varianten gegarandeerd toegang geven én kosteloos geannuleerd kunnen worden. Bekijk het overzicht van alle voordelige E-tickets:


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's en dinnershow, nieuwe mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, nieuwe magic shots in de parken, de terugkeer van populaire shows en openingsaanbiedingen. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Nieuwe reserveringen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2020 én 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen