Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen
29/07/2020
Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 hanteren wij flexibele boekingsvoorwaarden zodat je zonder zorgen kunt reserveren. Zo is het mogelijk om kosteloos te wijzigen of te annuleren tot 7 dagen vóór aankomst met volledige terugbetaling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen met aanbetaling.


Gratis annuleren en betalen in termijnen

In deze tijd is het fijn om een beetje extra zekerheid te hebben als het gaat om vakanties. Daarom hanteren wij, in samenwerking met Disney, nieuwe boekingsvoorwaarden voor maximale flexibiliteit. Boekingen met een verblijf in één van de Disney hotels kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek. Bekijk het overzicht van verblijven via alle actuele aanbiedingen:

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontactPayPal of creditcard met optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt)Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.


Tickets met extra lange geldigheid en voordeel

Naast complete verblijven in de Disney hotels, zijn er ook speciale tickets verkrijgbaar met extra lange geldigheid en voordeel. Zo profiteer je van dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf €49 waarbij sommige varianten gegarandeerd toegang geven én kosteloos geannuleerd kunnen worden. Bekijk het overzicht van alle voordelige E-tickets:


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's en dinnershow, nieuwe mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, nieuwe magic shots in de parken, de terugkeer van populaire shows en openingsaanbiedingen. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Nieuwe reserveringen met openingsacties

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk met aankomsten vanaf 15 juli 2020 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met gegarandeerde toegang tot beide parken én kosteloos wijzigen of annuleren.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheid kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mini parades in Disneyland Paris met Rapunzel, Mickey, Minnie, Stitch en The Incredibles
27/07/2020
Zwaai naar je favoriete Disney figuren tijdens de nieuwe mini parades in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe 'Magic Shots' in Disneyland Paris bij professionele fotografen van Disney PhotoPass
22/07/2020
Bekijk alle Magic Shots die beschikbaar zijn bij fotografen van Disney PhotoPass in Disneyland Paris[...] Lees meer
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Geniet van de speciale openingsceremonie van Disneyland Paris op 15 juli 2020[...] Lees meer
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon
12/07/2020
Ontdek de nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen