Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon
12/07/2020
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon

Als Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer opent, zal er een tijdelijke dinnershow met Disney figuren te zien zijn in het Disneyland Park. Tijdens 'Showtime at The Lucky Nugget Saloon' genieten gasten van een 3-gangen menu en een show met Mickey, Minnie en Goofy op het podium.


Showtime at The Lucky Nugget Saloon

De nieuwe show vervangt de poppenshow die voorheen in The Lucky Nugget Saloon te zien was. De 15 minuten durende show zal tijdens de zomer doorlopend te zien zijn zodat alle gasten de kans krijgen om de figuren te zien tijdens hun maaltijd. Mickey, Minnie en Goofy zullen hun opwachting maken in hun unieke Frontierland outfits.


Prijzen & Menu

Het restaurant hanteert tafelservice met bediening en een vast menu met één frisdrank voor €49 per persoon, inclusief de show. Het voorgerecht en het nagerecht staan vast, maar bij het hoofdgerecht kan een keuze worden gemaakt uit twee gerechten. Er is tevens een apart kindermenu beschikbaar voor €39 per kind. Reserveren wordt aanbevolen.


Aanbiedingen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2021 en 2022

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2021 en 2022 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en flexibele boekingsvoorwaarden. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
22/01/2021
Bekijk de prachtige LEGO meesterwerken van iconische attracties en gebouwen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney stopt met jaarkaarten in Disneyland Resort en Tokyo Disney: Wat doet Parijs?
17/01/2021
Wat zijn de gevolgen voor Disneyland Paris nu andere Disney parken hun jaarkaarten annuleren?[...] Lees meer
Mickey Mouse LEGO Art bouwpakket met unieke portretten als wanddecoratie - 31202
17/01/2021
Nieuwe LEGO Art Disney portretten van Mickey Mouse en Minnie Mouse als wanddecoratie[...] Lees meer
Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris stopt en komt na 28 jaar ten einde
12/01/2021
Dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris is geannuleerd en keert niet meer terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen