Openingstijden vandaag
Woensdag 30 september 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon
12/07/2020
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon

Als Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer opent, zal er een tijdelijke dinnershow met Disney figuren te zien zijn in het Disneyland Park. Tijdens 'Showtime at The Lucky Nugget Saloon' genieten gasten van een 3-gangen menu en een show met Mickey, Minnie en Goofy op het podium.


Showtime at The Lucky Nugget Saloon

De nieuwe show vervangt de poppenshow die voorheen in The Lucky Nugget Saloon te zien was. De 15 minuten durende show zal tijdens de zomer doorlopend te zien zijn zodat alle gasten de kans krijgen om de figuren te zien tijdens hun maaltijd. Mickey, Minnie en Goofy zullen hun opwachting maken in hun unieke Frontierland outfits.


Prijzen & Menu

Het restaurant hanteert tafelservice met bediening en een vast menu met één frisdrank voor €49 per persoon, inclusief de show. Het voorgerecht en het nagerecht staan vast, maar bij het hoofdgerecht kan een keuze worden gemaakt uit twee gerechten. Er is tevens een apart kindermenu beschikbaar voor €39 per kind. Reserveren wordt aanbevolen.


Nieuwe reserveringen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2020 én 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's en dinnershow, nieuwe mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, nieuwe magic shots in de parken, de terugkeer van populaire shows en openingsaanbiedingen. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Standby Pass in Disneyland Paris: Dit is hoe de virtuele wachtrij bij attracties werkt
29/09/2020
Ontdek het nieuwe Disney Standby Pass systeem met een virtuele wachtrij voor attracties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Goedkoop naar Disneyland Paris? Bekijk onze tips met de beste prijsgarantie
23/09/2020
Ontdek onze beste prijsgarantie voor Disneyland Paris met gratis annuleren en geen reserveringskosten voor alle aankomsten[...] Lees meer
Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone
22/09/2020
Bekijk de nieuwe digitale toegangspoortjes van Disneyland Paris en scan tickets via je smartphone[...] Lees meer
Welke code geldt voor Disneyland Paris? Wij zetten alle reisadviezen op een rijtje
22/09/2020
Bekijk ons actuele overzicht van alle reisadviezen voor Disneyland Paris voor Nederlanders en Belgen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen