Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon
12/07/2020
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon

Als Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer opent, zal er een tijdelijke dinnershow met Disney figuren te zien zijn in het Disneyland Park. Tijdens 'Showtime at The Lucky Nugget Saloon' genieten gasten van een 3-gangen menu en een show met Mickey, Minnie en Goofy op het podium.


Showtime at The Lucky Nugget Saloon

De nieuwe show vervangt de poppenshow die voorheen in The Lucky Nugget Saloon te zien was. De 15 minuten durende show zal tijdens de zomer doorlopend te zien zijn zodat alle gasten de kans krijgen om de figuren te zien tijdens hun maaltijd. Mickey, Minnie en Goofy zullen hun opwachting maken in hun unieke Frontierland outfits.


Prijzen & Menu

Het restaurant hanteert tafelservice met bediening en een vast menu met één frisdrank voor €49 per persoon, inclusief de show. Het voorgerecht en het nagerecht staan vast, maar bij het hoofdgerecht kan een keuze worden gemaakt uit twee gerechten. Er is tevens een apart kindermenu beschikbaar voor €39 per kind. Reserveren wordt aanbevolen.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Toon Studio wordt Worlds of Pixar met alle Pixar attracties in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Rondleiding door de Marvel restaurants Manhattan & Downtown in Disneyland Paris
21/08/2021
Neem een kijkje in de vernieuwde restaurants van het Marvel hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Vuurwerk keert terug in Disneyland Paris met o.a. de New Year's Eve Fireworks Show
17/08/2021
Disneyland Paris begint vanaf eind 2021 weer met vuurwerkshows in de parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen