Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Laagste prijsgarantie Disneyland Paris met gratis annuleren en géén boekingskosten
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Laagste prijsgarantie Disneyland Paris met gratis annuleren en géén boekingskosten
18/08/2020

Laagste prijsgarantie Disneyland Paris met gratis annuleren en géén boekingskosten

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 hanteren wij flexibele boekingsvoorwaarden met sinds kort ook een laagste prijsgarantie. Het is tevens mogelijk om kosteloos te wijzigen of te annuleren met volledige terugbetaling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen met aanbetaling.


Laagste prijsgarantie

Boek nu met een gerust hart een verblijf in Disneyland Paris voor de beste prijs. Als je binnen 7 dagen na de reservering een identiek verblijf vindt tegen een lagere prijs, dan betalen we het verschil terug én je ontvangt tevens een cadeaubon van €20 om te spenderen in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris.

Als kers op de taart hanteren we tijdelijk géén reserveringskosten (t.w.v. €29 per boeking). Zo profiteer je van de laagste prijs, géén extra kosten én betalen we het eventuele verschil terug inclusief een €20 cadeaukaart als bonus.


Gratis annuleren en betalen in termijnen

In deze tijd is het fijn om een beetje extra zekerheid te hebben als het gaat om vakanties. Daarom hanteren wij, in samenwerking met Disney, nieuwe boekingsvoorwaarden voor maximale flexibiliteit. Boekingen met een verblijf in één van de Disney hotels kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd met volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDealbancontactPayPal of creditcard met optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt)Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.


Tickets met extra lange geldigheid en voordeel

Naast complete verblijven in de Disney hotels, zijn er ook speciale tickets verkrijgbaar met extra lange geldigheid en voordeel. Zo profiteer je van dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf €49 waarbij sommige varianten gegarandeerd toegang geven én kosteloos geannuleerd kunnen worden. Bekijk het overzicht van alle voordelige E-tickets:


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen