Directe Thalys trein naar Disneyland Paris vanuit Amsterdam keert in 2022 terug
15/10/2021
Directe Thalys trein naar Disneyland Paris vanuit Amsterdam keert in 2022 terug

Goed nieuws! De rechtstreekse Thalys vanuit Amsterdam naar Disneyland Paris keert in 2022 weer terug. De service was sinds de heropening van de parken nog niet opgestart vanwege een te lage vraag naar deze route. Daar komt vanaf 18 maart 2022 verandering in.


Rechstreekse hogesnelheidstrein vanuit Nederland naar Disneyland Paris

In het voorjaar van 2019 introduceerde Thalys voor het eerst een directe treinverbinding tussen Amsterdam en Marne-La-Vallée Chessy (het treinstation van Disney) met tussenstops in Schiphol, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Charles de Gaulle (luchthaven Parijs).

De directe verbinding was twee keer per dag beschikbaar. Vanwege de sluiting van de Disney parken in een groot deel van 2020 en de momenteel beperkte opening van de hotels, is de service tot op heden nog niet teruggekeerd.

Daar komt in het voorjaar van 2022 verandering in. Via OVPro.nl werd op 13 oktober 2021 bekend gemaakt dat Thalys in 2022 weer een rechtstreekse dienstregeling gaat opstarten naar de magie. De treinen gaan vanaf 18 maart 2022 weer een aantal keer per week tijden.

Het was al eerder weer mogelijk om vanuit Nederland, met een overstap in Brussel-Zuid, met de Intercity Direct en TGV naar Disneyland Paris te rijden.

Tickets kunnen vanaf 1 december 2021 besteld worden voor treinreizen vanaf 18 maart 2022. Bekijk de prijzen van alle voordelige treinverbindingen naar Marne-La-Vallée Chessy via TGV en Thalys:


30e verjaardag Disneyland Paris

Vanaf 6 maart 2022 viert Disneyland Paris haar 30e verjaardag met o.a. nieuw entertainment en belevenissen in beide parken. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Black Friday shopDisney: Tot 35% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021
Ontvang tot 35% korting op merchandise uit de Disney Store tijdens de Black Friday uitverkoop[...] Lees meer
Bitterballen en poffertjes in Disneyland Paris bij The Old Mill in Fantasyland
20/11/2021
Het Disneyland Park verkoopt bitterballen en poffertjes bij The Old Mill[...] Lees meer
Disney's Betoverende Kerst 2021 in Disneyland Paris met shows en Disney figuren
12/11/2021
Geniet van het kerstseizoen in Disneyland Paris met decoratie, Disney figuren, shows en parades[...] Lees meer
Disney+ Day in Disneyland Paris met fotomomenten en vuurwerk bij Tower of Terror
08/11/2021
Beleef internationale Disney+ Day in Disneyland Paris met diverse belevenissen in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen