Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park

Vanaf 27 augustus 2021 wordt het huidige Toon Studio gebied in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris grotendeels omgetoverd tot Worlds of Pixar. Op die manier worden de reeds bestaande Pixar attracties en belevingen samengevoegd onder één nieuwe naam.


Toon Studio wordt Worlds of Pixar in Disneyland Paris

Met de komst van de nieuwe Cars Road Trip attractie in 2021 en de bestaande Pixar attracties Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure en Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog ZigZag Spin en RC Racer in Toy Story Playland aan de rechterzijde van het Walt Disney Studios Park, heeft Disney besloten om dit hele gebied te hernoemen naar Worlds of Pixar.

Het gebied krijgt uniforme snack en merchandise locaties met o.a. de nieuwe Laugh 'n' Go food truck bij de nieuwe Cars Road Trip attracite, de Toy Store in Toy Story Playland en merchandise kiosks. Daarnaast zullen bekende Pixar figuren, zoals Lightning McQueen en The Incredibles van tijd tot tijd te zien zijn.

Voorlopig blijft Animation Celebration (met Frozen: A Musical Invitation), het Animagique Theater (met Mickey and the Magician) en Flying Carpets over Agrabah onder de Toon Studio vlag vallen, maar de verwachting is dat de eerste twee theaters, samen met het Studio Theater (met Marvel Super Heroes United) en Studio D (met Disney Junior Dream Factory en Stitch Live), opgaan in een nog aan te kondigen nieuw gebied.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Worlds of Pixar is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast de Pixar attracties, ook themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen