Nieuws
Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park
27/08/2021

Nieuw themagebied Worlds of Pixar in Disneyland Paris met attracties in het Studios Park

Vanaf 27 augustus 2021 wordt het huidige Toon Studio gebied in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris grotendeels omgetoverd tot Worlds of Pixar. Op die manier worden de reeds bestaande Pixar attracties en belevingen samengevoegd onder één nieuwe naam.


Toon Studio wordt Worlds of Pixar in Disneyland Paris

Met de komst van de nieuwe Cars Road Trip attractie in 2021 en de bestaande Pixar attracties Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure en Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog ZigZag Spin en RC Racer in Toy Story Playland aan de rechterzijde van het Walt Disney Studios Park, heeft Disney besloten om dit hele gebied te hernoemen naar Worlds of Pixar.

Het gebied krijgt uniforme snack en merchandise locaties met o.a. de nieuwe Laugh 'n' Go food truck bij de nieuwe Cars Road Trip attracite, de Toy Store in Toy Story Playland en merchandise kiosks. Daarnaast zullen bekende Pixar figuren, zoals Lightning McQueen en The Incredibles van tijd tot tijd te zien zijn.

De huidige Toon Town fotolocatie naast Crush's Coaster wordt in het voorjaar van 2023 vernieuwd met een nieuwe Pixar backdrop waar figuren uit diverse Pixar films hun fans ontmoeten.

Voorlopig blijft Animation Celebration (met Frozen: A Musical Invitation), het Animagique Theater (met Mickey and the Magician) en Flying Carpets over Agrabah onder de Toon Studio vlag vallen, maar de verwachting is dat de eerste twee theaters, samen met het Studio Theater (met Pixar: We Belong Together vanaf zomer 2023) en Studio D (met Disney Junior Dream Factory en Stitch Live), opgaan in een nog aan te kondigen nieuw gebied.


Uitbreiding Walt Disney Studios Park

Worlds of Pixar is onderdeel van de gigantische uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park met naast de Pixar attracties, ook themagebieden rondom Marvel, Frozen en Star Wars. Daarnaast komt er een groot meer in het midden van het park waar nieuwe restaurants komen te liggen en nieuw entertainment te zien zal zijn.

Klik hier voor meer informatie over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen