Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023
01/03/2023

Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Halloween seizoen terugkeert van 1 oktober t/m 5 november 2023. Tijdens Disney's Halloween Festival is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met een avondshow, een parade en ontmoetingen met Disney figuren. Dit jaar is er ook een avondshow in het Studios Park te zien met 500 drones en vuurwerk.


Halloween in Disneyland Paris

Vier het spook-taculaire seizoen van Halloween met de magie van Disney tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 1 oktober t/m 5 november 2023. Onder andere 'Mickey's Halloween Celebration' (parade met showstop op Central Plaza) en de 'Disney Villains Meet & Play' (ontmoetingen met Disney schurken bij de Royal Castle Stage) zullen te zien zijn in het Disneyland Park.


Nightfall with Disney Villains

Naast de tergukeer van het reguliere Halloween entertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien die vorig jaar werden geïntroduceerd, waaronder een extra korte avondshow vlak vóór Disney Dreams, genaamd 'Nightfall with Disney Villains', waarbij de Disney schurken het kasteel overnemen met projecties, fonteinen en muziek.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke Halloween outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe griezelige snacks, drankjes en menu's met een Halloween thema. Zo ontmoet je o.a. Mickey, Minnie, Goofy, Max, Tigger, Jafar, Knabbel & Babbel, Pluto, Jack Skellington en Sally uit The Nightmare Before Christmas, Stitch, Donald en Cheshire Cat op diverse locaties in het Disneyland Park.


Avengers droneshow in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Disney Symphony of Colors droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers: Power the Night droneshow bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Geen Disney's Halloween Party in het Disneyland Park

Disney's Halloween Party zal dit jaar niet als een aparte avondhappening worden georganiseerd waar apart voor betaald moet worden. Het Disneyland Park blijft op 31 oktober 2023 langer open met extra entertainment voor iedereen die op die dag in het park is.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen