Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023
01/03/2023
Vier Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Halloween seizoen terugkeert van 1 oktober t/m 5 november 2023. Tijdens Disney's Halloween Festival is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met een avondshow, een parade en ontmoetingen met Disney figuren. Dit jaar is er ook een avondshow in het Studios Park te zien met 500 drones en vuurwerk.


Halloween in Disneyland Paris

Vier het spook-taculaire seizoen van Halloween met de magie van Disney tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 1 oktober t/m 5 november 2023. Onder andere 'Mickey's Halloween Celebration' (parade met showstop op Central Plaza) en de 'Disney Villains Meet & Play' (ontmoetingen met Disney schurken bij de Royal Castle Stage) zullen te zien zijn in het Disneyland Park.


Nightfall with Disney Villains

Naast de tergukeer van het reguliere Halloween entertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien die vorig jaar werden geïntroduceerd, waaronder een extra korte avondshow vlak vóór Disney Dreams, genaamd 'Nightfall with Disney Villains', waarbij de Disney schurken het kasteel overnemen met projecties, fonteinen en muziek.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke Halloween outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe griezelige snacks, drankjes en menu's met een Halloween thema.


Avengers drone show in het Walt Disney Studios Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams presenteert Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen ook een gloednieuwe Avengers: Power the Night drone show bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones.


Geen Disney's Halloween Party in het Disneyland Park

Disney's Halloween Party zal dit jaar niet als een aparte avondhappening worden georganiseerd waar apart voor betaald moet worden. Het Disneyland Park blijft op 31 oktober 2023 langer open met extra entertainment voor iedereen die op die dag in het park is.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen