Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
Openingstijden vandaag
Zaterdag 28 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
10/07/2020
Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren

Als Disneyland Paris weer opent, introduceert Disney nieuwe 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren. Diverse indoor en outdoor locaties in beide parken en Disney hotels zullen worden gebruikt om de figuren op afstand te ontmoeten voor een selfie. Daarnaast zijn er diverse happenings waarbij Disney figuren zwaaien naar bezoekers.


Niet alleen de klassieke Disney figuren zullen te zien zijn, maar ook Marvel en Star Wars figuren. Daarnaast zijn er ook figuren te zien die je normaal nooit kunt ontmoeten, dus fans die hun fotocollectie compleet willen maken, krijgen nu hun kans. Dit zijn de vaste locaties in beide parken:

Kingdom of Arendelle: Enchanted Moments (Animation Celebration)

De figuren uit Frozen zullen te zien zijn bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park. Als eerste ontmoet je Kristoff en Sven (eerste theater), daarna Anna en Elsa (tweede theater) en als laatste Olaf op zijn vaste locatie bij de uitgang. Deze selfie spot is alleen toegankelijk met een reservering via de Lineberty app.

Magical Selfie Moments (Animagique Theater)

De figuren uit de populaire Mickey and the Magician show zullen op het podium van het Animagique Theater te zien zijn, waaronder Fairy Godmother, Cinderella, Belle en Mickey. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Marvel Heroic Experience (Studio Theater)

De figuren uit de spectaculaire Marvel Super Heroes United show zullen op het podium van het Studio Theater te zien zijn, waaronder Captain Amerika, Captain Marvel, Doctor Strange en Black Panther. Tijdens het Halloween seizoen zullen hier de Disney schurken te zien zijn. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Mickey & Friends Selfie Spot (Meet Mickey Mouse)

In het theater van Meet Mickey Mouse ontmoeten Mickey en z'n vriendjes hun fans op het podium in de wachtrij. Mickey is altijd aanwezig, terwijl zijn twee sidekicks om de zoveel tijd wijzigen, waaronder Goofy, Pluto, Daisy, Donald en Knabbel & Babbel. Tijdens het Halloween seizoen en kerstseizoen zullen de figuren feestelijke outfits dragen. Deze selfie spot is vrij toegangkelijk zonder reservering.

Star Wars Selfie Spot (Starport)

De figuren uit Star Wars zullen te zien zijn bij Starport in Discoveryland, waaronder Chewbacca en Darth Vader. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Naast deze vaste locaties zullen er heel wat Disney figuren 'los' te zien zijn in beide parken. Zo zie je de prinsessen op of rondom het kasteel, Fantasyland figuren bij Alice's Curious Labyrinthen Toy Story figuren op La Place des Stars. Deze magische momenten zijn de hele dag te zien.

Sinds 10 augustus 2020 is Disney tevens gestart met een nieuwe vorm van meet & greets waarbij bezoekers, op afstand, náást een Disney figuur mogen staan in plaats van een selfie, zoals met Mike & Sully in het Walt Disney Studios Park. Een fotograaf van Disney PhotoPass is aanwezig om het moment vast te leggen.

Er zijn tevens nieuwe fotolocaties gemaakt waar je zelf je eigen foto's kunt nemen, zoals in de Princess Pavilion met een koninklijke troon in de ruimtes waar normaal de prinsessen hun fans ontmoeten.

Aan het begin van de dag én ter afsluiting zullen de figuren op het balkon van Main Street Station naar de bezoekers zwaaien tijdens de 'good morning' of 'kiss goodbye'.

Ook in de Disney hotels zijn de figuren aanwezig voor een ontmoeting op afstand (alleen voor gasten van het hotel). De Disney figuren zijn dagelijks te zien tussen 20:00 en 22:00 uur.

Foto's: DLP Report & ED92


Magic Shots

De PhotoPass service in Disneyland Paris wordt verder uitgebreid met de Magic Shots uit de Amerikaanse parken. Professionele fotografen zijn aanwezig in beide parken waarbij Disney figuren of bepaalde objecten digitaal in de foto worden gezet, zoals Tinker Bell, Stitch, Peter Pan, ballonnen, de lamp uit Aladdin én de Phantom bij Phantom Manor.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen