Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
Openingstijden vandaag
Dinsdag 30 mei 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
10/07/2020
Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren

Als Disneyland Paris weer opent, introduceert Disney nieuwe 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren. Diverse indoor en outdoor locaties in beide parken en Disney hotels zullen worden gebruikt om de figuren op afstand te ontmoeten voor een selfie. Daarnaast zijn er diverse happenings waarbij Disney figuren zwaaien naar bezoekers.


Niet alleen de klassieke Disney figuren zullen te zien zijn, maar ook Marvel en Star Wars figuren. Daarnaast zijn er ook figuren te zien die je normaal nooit kunt ontmoeten, dus fans die hun fotocollectie compleet willen maken, krijgen nu hun kans. Dit zijn de vaste locaties in beide parken:

Kingdom of Arendelle: Enchanted Moments (Animation Celebration)

De figuren uit Frozen zullen te zien zijn bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park. Als eerste ontmoet je Kristoff en Sven (eerste theater), daarna Anna en Elsa (tweede theater) en als laatste Olaf op zijn vaste locatie bij de uitgang. Deze selfie spot is alleen toegankelijk met een reservering via de Lineberty app.

Magical Selfie Moments (Animagique Theater)

De figuren uit de populaire Mickey and the Magician show zullen op het podium van het Animagique Theater te zien zijn, waaronder Fairy Godmother, Cinderella, Belle en Mickey. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Marvel Heroic Experience (Studio Theater)

De figuren uit de spectaculaire Marvel Super Heroes United show zullen op het podium van het Studio Theater te zien zijn, waaronder Captain Amerika, Captain Marvel, Doctor Strange en Black Panther. Tijdens het Halloween seizoen zullen hier de Disney schurken te zien zijn. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Mickey & Friends Selfie Spot (Meet Mickey Mouse)

In het theater van Meet Mickey Mouse ontmoeten Mickey en z'n vriendjes hun fans op het podium in de wachtrij. Mickey is altijd aanwezig, terwijl zijn twee sidekicks om de zoveel tijd wijzigen, waaronder Goofy, Pluto, Daisy, Donald en Knabbel & Babbel. Tijdens het Halloween seizoen en kerstseizoen zullen de figuren feestelijke outfits dragen. Deze selfie spot is vrij toegangkelijk zonder reservering.

Star Wars Selfie Spot (Starport)

De figuren uit Star Wars zullen te zien zijn bij Starport in Discoveryland, waaronder Chewbacca en Darth Vader. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Naast deze vaste locaties zullen er heel wat Disney figuren 'los' te zien zijn in beide parken. Zo zie je de prinsessen op of rondom het kasteel, Fantasyland figuren bij Alice's Curious Labyrinthen Toy Story figuren op La Place des Stars. Deze magische momenten zijn de hele dag te zien.

Sinds 10 augustus 2020 is Disney tevens gestart met een nieuwe vorm van meet & greets waarbij bezoekers, op afstand, náást een Disney figuur mogen staan in plaats van een selfie, zoals met Mike & Sully in het Walt Disney Studios Park. Een fotograaf van Disney PhotoPass is aanwezig om het moment vast te leggen.

Er zijn tevens nieuwe fotolocaties gemaakt waar je zelf je eigen foto's kunt nemen, zoals in de Princess Pavilion met een koninklijke troon in de ruimtes waar normaal de prinsessen hun fans ontmoeten.

Aan het begin van de dag én ter afsluiting zullen de figuren op het balkon van Main Street Station naar de bezoekers zwaaien tijdens de 'good morning' of 'kiss goodbye'.

Ook in de Disney hotels zijn de figuren aanwezig voor een ontmoeting op afstand (alleen voor gasten van het hotel). De Disney figuren zijn dagelijks te zien tussen 20:00 en 22:00 uur.

Foto's: DLP Report & ED92


Magic Shots

De PhotoPass service in Disneyland Paris wordt verder uitgebreid met de Magic Shots uit de Amerikaanse parken. Professionele fotografen zijn aanwezig in beide parken waarbij Disney figuren of bepaalde objecten digitaal in de foto worden gezet, zoals Tinker Bell, Stitch, Peter Pan, ballonnen, de lamp uit Aladdin én de Phantom bij Phantom Manor.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen