Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren
10/07/2020
Disneyland Paris introduceert 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren

Als Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer opent, introduceert Disney nieuwe 'Selfie Spots' voor ontmoetingen met Disney figuren. Diverse indoor en outdoor locaties in beide parken en Disney hotels zullen worden gebruikt om de figuren op afstand te ontmoeten voor een selfie. Daarnaast zijn er diverse happenings waarbij Disney figuren zwaaien naar bezoekers.


Niet alleen de klassieke Disney figuren zullen te zien zijn, maar ook Marvel en Star Wars figuren. Daarnaast zijn er ook figuren te zien die je normaal nooit kunt ontmoeten, dus fans die hun fotocollectie compleet willen maken, krijgen nu hun kans. Dit zijn de vaste locaties in beide parken:

Kingdom of Arendelle: Enchanted Moments (Animation Celebration)

De figuren uit Frozen zullen te zien zijn bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park. Als eerste ontmoet je Kristoff en Sven (eerste theater), daarna Anna en Elsa (tweede theater) en als laatste Olaf op zijn vaste locatie bij de uitgang. Deze selfie spot is alleen toegankelijk met een reservering via de Lineberty app.

Magical Selfie Moments (Animagique Theater)

De figuren uit de populaire Mickey and the Magician show zullen op het podium van het Animagique Theater te zien zijn, waaronder Fairy Godmother, Cinderella, Belle en Mickey. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Marvel Heroic Experience (Studio Theater)

De figuren uit de spectaculaire Marvel Super Heroes United show zullen op het podium van het Studio Theater te zien zijn, waaronder Captain Amerika, Captain Marvel, Doctor Strange en Black Panther. Tijdens het Halloween seizoen zullen hier de Disney schurken te zien zijn. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Mickey & Friends Selfie Spot (Meet Mickey Mouse)

In het theater van Meet Mickey Mouse ontmoeten Mickey en z'n vriendjes hun fans op het podium in de wachtrij. Mickey is altijd aanwezig, terwijl zijn twee sidekicks om de zoveel tijd wijzigen, waaronder Goofy, Pluto, Daisy, Donald en Knabbel & Babbel. Tijdens het Halloween seizoen en kerstseizoen zullen de figuren feestelijke outfits dragen. Deze selfie spot is vrij toegangkelijk zonder reservering.

Star Wars Selfie Spot (Starport)

De figuren uit Star Wars zullen te zien zijn bij Starport in Discoveryland, waaronder Chewbacca en Darth Vader. Deze selfie spot is vrij toegankelijk zonder reservering.

Naast deze vaste locaties zullen er heel wat Disney figuren 'los' te zien zijn in beide parken. Zo zie je de prinsessen op of rondom het kasteel, Fantasyland figuren bij Alice's Curious Labyrinthen Toy Story figuren op La Place des Stars. Deze magische momenten zijn de hele dag te zien.

Sinds 10 augustus 2020 is Disney tevens gestart met een nieuwe vorm van meet & greets waarbij bezoekers, op afstand, náást een Disney figuur mogen staan in plaats van een selfie, zoals met Mike & Sully in het Walt Disney Studios Park. Een fotograaf van Disney PhotoPass is aanwezig om het moment vast te leggen.

Er zijn tevens nieuwe fotolocaties gemaakt waar je zelf je eigen foto's kunt nemen, zoals in de Princess Pavilion met een koninklijke troon in de ruimtes waar normaal de prinsessen hun fans ontmoeten.

Aan het begin van de dag én ter afsluiting zullen de figuren op het balkon van Main Street Station naar de bezoekers zwaaien tijdens de 'good morning' of 'kiss goodbye'.

Ook in de Disney hotels zijn de figuren aanwezig voor een ontmoeting op afstand (alleen voor gasten van het hotel). De Disney figuren zijn dagelijks te zien tussen 20:00 en 22:00 uur.

Foto's: DLP Report & ED92


Magic Shots

De PhotoPass service in Disneyland Paris wordt verder uitgebreid met de Magic Shots uit de Amerikaanse parken. Professionele fotografen zijn aanwezig in beide parken waarbij Disney figuren of bepaalde objecten digitaal in de foto worden gezet, zoals Tinker Bell, Stitch, Peter Pan, ballonnen, de lamp uit Aladdin én de Phantom bij Phantom Manor.


Aanbiedingen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2020 én 2021

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2020 én 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en flexibele boekingsvoorwaarden. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen