Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024
01/03/2023

Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Kersseizoen terugkeert van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Tijdens Disney's Betoverende Kerst is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met shows, een parade, de Disney Dreams avondshow en ontmoetingen met Disney figuren.


Kerst in Disneyland Paris

Vier het sproojesachtige seizoen van kerst met de magie van Disney tijdens Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Onder andere 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' (parade met showstop op Central Plaza) en 'Let's Sing Christmas' (sing-along show met Disney figuren) zullen te zien zijn in het Disneyland Park.


Disney Dreams & Let's Sing Christmas

Naast de tergukeer van het reguliere kerstentertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien die vorig jaar werden geïntroduceerd, waaronder de terugkeer van de 'Disney Dreams' avondshow en een nieuw nummer tijdens de 'Let's Sing Christmas Show' (All I Want For Christmas Is... Mickey).

Daarnaast keren ook de lampjes op het kasteel terug in een nieuwe versie. Speciale LED mapjes worden vastgemaakt aan diverse torentjes voor een extra magisch effect in de avond en tijdens de Disney Dreams avondshow.saaaadaqqs


Aurora's Christmas Wishes

De Disney prinsessen krijgen tevens een eigen show op de Royal Castle Stage tijdens "Aurora's Christmas Wishes" waarbij de koninklijke hoogheden worden vergezeld door dansers. Dagelijks om 14:45 uur.


Mickey's Dazzling Christmas Parade

Mickey's Dazzling Christmas Parade zal dit jaar twee keer te zien zijn in de namiddag en avond. De parade krijgt vernieuwde show stops op Central Plaza en Town Sqaure en een nieuw audio systeem voor de wagens. De Disney figuren en de Kerstman zijn tevens iedere dag om 14:25 uur te zien voor een korte kerst happening op Town Square als opwarmer voor de parade later die dag.


Eten & Drinken

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke kerst outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe feestelijke snacks, drankjes en menu's met een kerst thema.

Op 24 december 2023 (Kerstavond) en 31 december 2023 (Oudejaarsavond) hanteert Disneyland Paris speciale feestelijke menu's en belevenissen in restaurants met tafelbediening en buffetservice. Dit zijn de prijzen voor diner in de volgende locaties:

  • Auberge de Cendrillon - Disneyland Park (met Disney prinsessen): €150
  • Plaza Gardens Restaurant - Disneyland Park (met Disney figuren): €150
  • Silver Spur Steakhouse - Disneyland Park: €65
  • Bistrot Chez Remy - Walt Disney Studios Park: €80
  • Captain Jack's - Disneyland Park: €100
  • Walt's - An American Restaurant - Disneyland Park: €100
  • Agrabah Cafe - Disneyland Park: €60
  • PYM Kitchen - Walt Disney Studios Park: €80

In de Disney hotels hanteren alle tafelservice restaurants een speciaal menu voor €100 en alle buffetservice restaurants een all-you-can-eat buffet voor €80 (bij Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel) of €65 (bij Disney's Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne).

Restaurant reserveringen zijn vanaf 31 oktober 2023 mogelijk via de Disneyland Paris app. Gasten van de Disney hotels kunnen vanaf 23 oktober 2023 al telefonisch reserveren via de restaurant reserveringslijn.


Avengers droneshow in het Walt Disney Studios Park (vanaf 2 december 2023)

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Disney Symphony of Colors droneshow in 2024, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Avengers: Power the Night droneshow bij de Tower of Terror met projecties, vuurwerk en maar liefst 500 drones tijdens het Halloween Festival en Disney's Betoverende Kerst.


Food Festival L'Hiver Gourmand

In de wintermaanden zal de winterversie van het bekende Food Festival in Disneyland Paris weer te zien zijn in het Walt Disney Studios Park én het Disneyland Park. Nieuw dit jaar zijn een aantal chalets van het festival in Fantasyland, naast de hoofdlocatie op La Place des Stars in de Studios. Klik hier voor meer informatie.


Geen Disney's New Year's Eve Party in het Disneyland Park

New Year's Eve Party zal dit jaar niet als een aparte avondhappening worden georganiseerd waar apart voor betaald moet worden. Het Disneyland Park blijft op 31 december 2023 langer open met extra entertainment voor iedereen die op die dag in het park is.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Family & Friends Tickets vanaf €41 voor Disneyland Pass jaarkaarthouders keren terug in 2024
30/11/2023
De Privilege Tickets voor jaarkaarthouders in Disneyland Paris keren terug met Family & Friends Tickets[...] Lees meer
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023
Bekijk de speciale Chistmas Gift Box die je kunt bestellen in de Disney hotels van Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen