Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024
01/03/2023
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024

Disneyland Paris heeft bekend gemaakt dat het Kersseizoen terugkeert van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Tijdens Disney's Betoverende Kerst is speciaal entertainment te zien in het Disneyland Park met shows, een parade, de Disney Dreams of Christmas avondshow en ontmoetingen met Disney figuren.


Kerst in Disneyland Paris

Vier het sproojesachtige seizoen van kerst met de magie van Disney tijdens Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Het populaire seizoen keert dit jaar terug van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Onder andere 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' (parade met showstop op Central Plaza) en 'Let's Sing Christmas' (sing-along show met Disney figuren) zullen te zien zijn in het Disneyland Park.


Disney Dreams of Christmas

Naast de tergukeer van het reguliere kerstentertainment, zijn er dit jaar ook nieuwe dingen te zien die vorig jaar werden geïntroduceerd, waaronder de terugkeer van de 'Disney Dreams of Christmas' avondshow (ter vervanging van de reguliere Disney Dreams) en een nieuw nummer tijdens de 'Let's Sing Christmas Show' (All I Want For Christmas Is... Mickey).

Daarnaast keren ook de lampjes op het kasteel terug in een nieuwe versie. Speciale LED mapjes worden vastgemaakt aan diverse torentjes voor een extra magisch effect in de avond en tijdens de Disney D-Light en Disney Dreams of Christmas avondshows.

Mickey's Dazzling Christmas Parade zal dit jaar twee keer te zien zijn in de namiddag en avond. De parade krijgt vernieuwde show stops op Central Plaza en Town Sqaure en een nieuw audio systeem voor de wagens.

Uiteraard zullen ook de Disney figuren te zien zijn in hun unieke kerst outfits, speciale merchandise in de winkels én dit jaar nieuwe feestelijke snacks, drankjes en menu's met een kerst thema.


Food Festival L'Hiver Gourmand

In de wintermaanden zal de winterversie van het bekende Food Festival in Disneyland Paris weer te zien zijn in het Walt Disney Studios Park én het Disneyland Park. Nieuw dit jaar zijn een aantal chalets van het festival in Fantasyland, naast de hoofdlocatie op La Place des Stars in de Studios. Klik hier voor meer informatie.


Disney's New Year's Eve Party in het Disneyland Park

Naast de terugkeer van het kerstseizoen, zal ook de New Year's Eve Party dit jaar georganiseerd worden en wel op 31 december 2023. Geniet van een unieke sfeer in het Disneyland Park met attracties, exclusieve shows en parades, speciale en zeldzame Disney figuren en groot vuurwerk van 20:30 tot 02:00 uur voor de hele familie. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Live-Action Ariel uit The Little Mermaid komt als face character naar Disneyland Paris
28/04/2023
Ontmoet Ariel uit de nieuwe live-action versie van The Little Mermaid in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Disney popcorn emmers van Mickey, Minnie en Assepoester in Disneyland Paris
27/04/2023
Bekijk de unieke Mickey, Minnie en Assepoester popcorn emmers in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in het najaar van 2023
18/04/2023
Vier de 100e verjaardag van The Walt Disney Company in Disneyland Paris met unieke belevenissen en Disney figuren[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt eerste Coco restaurant bij Fuente del Oro in Frontierland
12/04/2023
Case de Coco - Restaurante de la Familia wordt het nieuwe Coco restaurant in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen