Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 15 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023

A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop

Vanaf 10 februari 2024 presenteert Disneyland Paris de nieuwe dagshow "A Million Splashes of Colour" tijdens het "Disney Symphony of Colors" seizoen met parade en showstop bij het kasteel in het Disneyland Park. De show vervangt de originele Dream and Shine Brighter show die te zien was tijdens de 30e verjaardag.


Nieuwe dagshow tijdens Disney Symphony of Colors in Disneyland Paris

De nieuwe dagshow is onderdeel van de "Disney Symphony of Colors" entertainment line-up die begin 2024 gefaseerd wordt uitgerold met o.a. een avondshow bij het kasteel (vanaf 8 januari 2024), hubshow op Central Plaza (vanaf 10 februari 2024) en een dagshow in het Walt Disney Studios Park (voorjaar 2024).

De nieuwe show is de opvolger van de originele Dream and Shine Brigther show die sinds de start van de 30e verjaardag van Disneyland Paris te zien was bij het kasteel. De "A Million Splashes of Colour" show krijgt een explosie van kleur met Disney en Pixar figuren op vrolijke wagens met een parade vanuit Main Street naar Central Plaza waar de showstop zal plaatsvinden.

Nieuwe Disney figuren zullen voor het eerst te zien zijn in Disneyland Paris, zoals Asha uit Wish, Mirabel uit Encanto en Moana (Vaiana)


Nieuwe droneshow in het Disneyland Park

Naast de terugkeer van Disney Dreams in 2023 en de Avengers Power the Night droneshow in het Walt Disney Studios Park, presenteert Disneyland Paris tevens de nieuwe Symphony of Colors droneshow met projecties, vuurwerk en maar liefst 200 drones bij het kasteel in het Disneyland Park.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Top Deal: 3-daags verblijf in Disneyland Paris vanaf €137 per persoon in Disney's Hotel Cheyenne
02/06/2024
Ga goedkoop naar Disneyland Paris met een 3-daags arrangement in Disney's Hotel Cheyenne vanaf €137 per persoon, per nacht[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen