Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members

Na 123 dagen gesloten te zijn geweest, opende Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer haar deuren voor het publiek met een korte ceremonie in het Disneyland Park. Disney figuren en cast members vierde de heropening met een erehaag voor bezoekers op Main Street richting het kasteel.


Heropening Disneyland Paris

Samen met Mickey, Minnie en inwoners van Main Street opende Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, de parken tijdens een korte ceremonie die live werd uitgezonden via social media. De oplettende kijker herkende de 'Candleabration' muziek die eerder werd gebruikt tijdens de 15e verjaardag.

Na het officiële gedeelte werden de eerste bezoekers het Disneyland Park binnen gelaten en werden zij getrakteerd op een staande ovatie van cast members die tijdens de sluiting als 'Magic Keepers' door het leven gingen. Op de klanken van 'Make some Magic', een variant op het populaire nummer van Minnie's Little Spring Train, liepen de eerste bezoekers onder luid gejuig en geklap van cast members richting het kasteel.

De opening van Disneyland Paris brengt nieuwe maatregelen met zich mee voor de veiligheid van bezoekers en cast members, waaronder gelimiteerde capaciteit van de parken, een gefaseerde heropening van de Disney hotels, een nieuw all-you-can-eat tafelservice concept voor buffetrestaurants en het dragen van mondkapjes voor gasten vanaf 11 jaar.

Daarnaast presenteert Disneyland Paris nieuw entertainment, zoals speciale 'selfie spots' met Disney figuren, de unieke 'magic shots' bij fotografen van PhotoPass en een nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy bij The Lucky Nugget Saloon.

Iedere ochtend én avond zijn de Disney figuren te zien op Main Street Station, de podia van Central Plaza en de balkons van Disney Studio 1 om bezoekers welkom te heten of uit te zwaaien op de klanken van klassieke Disney songs.


Aanbiedingen met laagste prijsgarantie en gratis annuleren voor 2020 én 2021

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk voor aankomsten in 2020 én 2021 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met de laagste prijsgarantiekosteloos wijzigen of annuleren en géén boekingskosten.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheidflexibiliteit én gratis annuleren kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Tip: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws + alle actuele aanbiedingen en volg ons op Facebook en/of Twitter, meld je aan op ons forum of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en flexibele boekingsvoorwaarden. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen