Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020

Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members

Na 123 dagen gesloten te zijn geweest, opende Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer haar deuren voor het publiek met een korte ceremonie in het Disneyland Park. Disney figuren en cast members vierde de heropening met een erehaag voor bezoekers op Main Street richting het kasteel.


Heropening Disneyland Paris

Samen met Mickey, Minnie en inwoners van Main Street opende Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, de parken tijdens een korte ceremonie die live werd uitgezonden via social media. De oplettende kijker herkende de 'Candleabration' muziek die eerder werd gebruikt tijdens de 15e verjaardag.

Na het officiële gedeelte werden de eerste bezoekers het Disneyland Park binnen gelaten en werden zij getrakteerd op een staande ovatie van cast members die tijdens de sluiting als 'Magic Keepers' door het leven gingen. Op de klanken van 'Make some Magic', een variant op het populaire nummer van Minnie's Little Spring Train, liepen de eerste bezoekers onder luid gejuig en geklap van cast members richting het kasteel.

De opening van Disneyland Paris brengt nieuwe maatregelen met zich mee voor de veiligheid van bezoekers en cast members, waaronder gelimiteerde capaciteit van de parken, een gefaseerde heropening van de Disney hotels, een nieuw all-you-can-eat tafelservice concept voor buffetrestaurants en het dragen van mondkapjes voor gasten vanaf 11 jaar.

Daarnaast presenteert Disneyland Paris nieuw entertainment, zoals speciale 'selfie spots' met Disney figuren, de unieke 'magic shots' bij fotografen van PhotoPass en een nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy bij The Lucky Nugget Saloon.

Iedere ochtend én avond zijn de Disney figuren te zien op Main Street Station, de podia van Central Plaza en de balkons van Disney Studio 1 om bezoekers welkom te heten of uit te zwaaien op de klanken van klassieke Disney songs.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen