Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members

Na 123 dagen gesloten te zijn geweest, opende Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer haar deuren voor het publiek met een korte ceremonie in het Disneyland Park. Disney figuren en cast members vierde de heropening met een erehaag voor bezoekers op Main Street richting het kasteel.


Heropening Disneyland Paris

Samen met Mickey, Minnie en inwoners van Main Street opende Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, de parken tijdens een korte ceremonie die live werd uitgezonden via social media. De oplettende kijker herkende de 'Candleabration' muziek die eerder werd gebruikt tijdens de 15e verjaardag.

Na het officiële gedeelte werden de eerste bezoekers het Disneyland Park binnen gelaten en werden zij getrakteerd op een staande ovatie van cast members die tijdens de sluiting als 'Magic Keepers' door het leven gingen. Op de klanken van 'Make some Magic', een variant op het populaire nummer van Minnie's Little Spring Train, liepen de eerste bezoekers onder luid gejuig en geklap van cast members richting het kasteel.

De opening van Disneyland Paris brengt nieuwe maatregelen met zich mee voor de veiligheid van bezoekers en cast members, waaronder gelimiteerde capaciteit van de parken, een gefaseerde heropening van de Disney hotels, een nieuw all-you-can-eat tafelservice concept voor buffetrestaurants en het dragen van mondkapjes voor gasten vanaf 11 jaar.

Daarnaast presenteert Disneyland Paris nieuw entertainment, zoals speciale 'selfie spots' met Disney figuren, de unieke 'magic shots' bij fotografen van PhotoPass en een nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy bij The Lucky Nugget Saloon.

Iedere ochtend én avond zijn de Disney figuren te zien op Main Street Station, de podia van Central Plaza en de balkons van Disney Studio 1 om bezoekers welkom te heten of uit te zwaaien op de klanken van klassieke Disney songs.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris op 15 juli 2020 zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, nieuwe restaurantmenu's en dinnershow, nieuwe mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, nieuwe magic shots in de parken, de terugkeer van populaire shows en openingsaanbiedingen. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Nieuwe reserveringen met openingsacties

  • Nieuwe reserveringen in de Disney hotels (met gegarandeerde toegang tot de parken) zijn mogelijk met aankomsten vanaf 15 juli 2020 via onze Verblijf pagina met alle actuele aanbiedingen en ontvang extra voordeel op je verblijf met gegarandeerde toegang tot beide parken én kosteloos wijzigen of annuleren.
  • Nieuwe losse tickets met extra lange geldigheid kunnen nu worden besteld via de speciale voorverkoop aanbieding.

Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen
29/07/2020
Ga met een gerust hart naar Disneyland Paris met kosteloos annuleren en betalen in termijnen[...] Lees meer
Mini parades in Disneyland Paris met Rapunzel, Mickey, Minnie, Stitch en The Incredibles
27/07/2020
Zwaai naar je favoriete Disney figuren tijdens de nieuwe mini parades in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe 'Magic Shots' in Disneyland Paris bij professionele fotografen van Disney PhotoPass
22/07/2020
Bekijk alle Magic Shots die beschikbaar zijn bij fotografen van Disney PhotoPass in Disneyland Paris[...] Lees meer
Dinnershow in Disneyland Paris met Disney figuren bij The Lucky Nugget Saloon
12/07/2020
Ontdek de nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen