Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members

Na 123 dagen gesloten te zijn geweest, opende Disneyland Paris op 15 juli 2020 weer haar deuren voor het publiek met een korte ceremonie in het Disneyland Park. Disney figuren en cast members vierde de heropening met een erehaag voor bezoekers op Main Street richting het kasteel.


Heropening Disneyland Paris

Samen met Mickey, Minnie en inwoners van Main Street opende Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, de parken tijdens een korte ceremonie die live werd uitgezonden via social media. De oplettende kijker herkende de 'Candleabration' muziek die eerder werd gebruikt tijdens de 15e verjaardag.

Na het officiële gedeelte werden de eerste bezoekers het Disneyland Park binnen gelaten en werden zij getrakteerd op een staande ovatie van cast members die tijdens de sluiting als 'Magic Keepers' door het leven gingen. Op de klanken van 'Make some Magic', een variant op het populaire nummer van Minnie's Little Spring Train, liepen de eerste bezoekers onder luid gejuig en geklap van cast members richting het kasteel.

De opening van Disneyland Paris brengt nieuwe maatregelen met zich mee voor de veiligheid van bezoekers en cast members, waaronder gelimiteerde capaciteit van de parken, een gefaseerde heropening van de Disney hotels, een nieuw all-you-can-eat tafelservice concept voor buffetrestaurants en het dragen van mondkapjes voor gasten vanaf 11 jaar.

Daarnaast presenteert Disneyland Paris nieuw entertainment, zoals speciale 'selfie spots' met Disney figuren, de unieke 'magic shots' bij fotografen van PhotoPass en een nieuwe dinnershow met Mickey, Minnie en Goofy bij The Lucky Nugget Saloon.

Iedere ochtend én avond zijn de Disney figuren te zien op Main Street Station, de podia van Central Plaza en de balkons van Disney Studio 1 om bezoekers welkom te heten of uit te zwaaien op de klanken van klassieke Disney songs.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hoe werkt het coronapaspoort voor Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2021
Vanaf 21 juli 2021 is het coronapaspoort verplicht voor toegang tot de parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Neem een kijkje achter de schermen in de Disney parken met Behind the Attraction
19/07/2021
Bekijk de nieuwe Behind the Attraction serie op Disney+ met beelden achter de schermen in de Disney parken[...] Lees meer
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Voor het eerst margarita's, bier, wijn en (alcoholische) milkshakes verkrijgbaar in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk na code rood in de EU[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen