Nieuws
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company op 16 oktober 2023
18/04/2023

Disneyland Paris viert de 100e verjaardag van The Walt Disney Company op 16 oktober 2023

Op 16 oktober 2023 viert Disneyland Paris de 100e verjaardag van The Walt Disney Company met unieke belevenissen en ontmoeten met speciale Disney figuren in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.


Disney100 in Disneyland Paris

Op 16 oktober 1923 werd The Walt Disney Company in Los Angeles opgericht door de gebroeders Disney. In 2023, 100 jaar later, viert Disney deze mijlpaal met speciaal entertainment in Disneyland Paris.

Ontmoet de Disney figuren in unieke outfits met daarnaast unieke belevenissen in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, zoals een openingsshow op Central Plaza met 100 figuren, een cavalcade, ontmoetingen met Disney figuren, selfie spots en twee aftershows na de avondshows Disney Dreams (bij het kasteel) en Avengers Power the Night (bij de Tower of Terror).


Halloween tijdens Disney100 in Disneyland Paris

Het grootste deel van het speciale entertainment zal te zien zijn in de ochtend. Disney Stars on Parade en Mickey's Halloween Celebration zullen in de middag te zien zijn. De viering van de 100e verjaardag valt samen met Disney's Halloween Festival dat dit jaar van 1 oktober t/m 5 november 2023 te zien zal zijn in Disneyland Paris. Klik hier voor meer informatie over Halloween.


Bestel Disney100 merchandise online

Niet in de gelegenheid om naar Disneyland Paris te gaan voor Disney100? Bestel de nieuwe Disney100 merchandise eenvoudig online met o.a. knuffels, beelden, ornamenten, pins en kleding door hier te klikken.


Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier de Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023 in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe Dream and Shine Brighter show bij het kasteel, de spectaculaire Disney D-Light drone show in de avond, de unieke Gardens of Wonder kunstwerken, de terugkeer van avondshow Disney Dreams en Disney figuren in speciale outfits.

In het Walt Disney Studios Park zal vanaf zomer 2023 de nieuwe Pixar: We Belong Together show te zien zijn in het Studio Theater. Daarnaast keren populaire shows en parades terug met o.a. The Lion King: Rhythms of the Pride LandsMickey and the Magician, Frozen: A Musical Invitation en Disney Stars on Parade.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen