Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris bezoeken zonder kinderen? Ontdek de magie voor volwassenen!
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris bezoeken zonder kinderen? Ontdek de magie voor volwassenen!
24/01/2018

Disneyland Paris bezoeken zonder kinderen? Ontdek de magie voor volwassenen!

Sinds jaar en dag richt de marketingafdeling van Disneyland Paris zich voornamelijk op families met kinderen. Eind vorig jaar verscheen er echter een nieuwe promotievideo online voor de start van een '100% adult proof' campagne waarin Disney laat zien dat een bezoek aan het resort ook voor volwassenen zonder kinderen magisch kan zijn. DiscoverTheMagic.nl neemt je mee naar de magie met tips voor volwassenen.


De nieuwe campagne in Parijs is afgekeken van Tokyo Disney Resort. Het Japanse Disney resort richt zich al langer op de volwassen bezoeker zonder kinderen met aparte campagnes. Het resort focust daarbij op een romantische vakantie vol spectaculaire attracties, indrukwekkende shows en uitgebreide diners voor een volwassen publiek. Disneyland Paris neemt dit concept nu over. Het is echter niet de eerste keer dat er in Parijs aandacht wordt besteed aan gasten zonder kinderen. De eerste 'Bay Boys' commercial uit 2014 werd direct een grote hit. 

Sindsdien heeft Disney het startsein gegeven voor een echte campagne gericht op volwassenen met nieuwe Frans- én Engelstalige promotie video's waarin een koppel zonder kinderen een bezoek brengt aan het resort. We zien onder andere een verblijf in een luxe hotel, uitgebreid dineren in een tafelservice restaurant, spectaculaire attracties zoals achtbanen en natuurlijk Tower of Terror, maar ook een duik in het zwembad, een bezoek aan de wellness en de bars in Disney Village.

Wie zegt dat Disneyland Paris enkel voor kinderen is gemaakt, heeft het dus fout. DiscoverTheMagic.nl zet alle tips voor je op een rijtje voor een magisch verblijf in Disneyland Paris zonder draaimolens, fastfood en schreeuwende kinderen. Hier zijn enkele goede redenen om je te maximaal te vermaken:


Attracties

Beide Disney parken staan vol met 'thrill rides' waar je een sterke maag voor moet hebben. Laat je bijvoorbeeld afschieten met lichtsnelheid richting een episch ruimtegevecht in Hyperspace Mountain, vlieg door oude ruïnes tijdens een adembenemende expeditie van Indiana Jones and the Temple of Peril, rock mee op de muziek van Aerosmith in Rock 'n' Roller Coaster en val in sneltreinvaart naar de 4e dimensie in de Tower of Terror.

Lang wachten bij al deze attracties? Daar doen we niet aan mee. Maak gebruik van het gratis FastPass systeem en de Single Rider wachtrijen bij populaire attracties om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Daarnaast krijg je als gast van alle Disney hotels eerder toegang tot beide parken tijdens de Extra Magische Uren. De Disney Expert van DiscoverTheMagic.nl heeft alle tips & trucs voor je op een rijtje gezet voor korte wachttijden, ook tijdens vakanties en weekenden, in het gratis stappenplan.

Restaurants

Disneyland Paris telt maar liefts 55 restaurants in 3 verschillende categorieën. Naast de counterservice locaties, zijn er ook prachtig gethematiseerde en vooral romantische restaurants met tafelbediening en verfijnde keuken. Wat dacht je van Walt's Restaurant met uitzicht over Main Street, Captain Jack's in de Pirates of the Caribbean attractie, Auberge de Cendrillon naast het kasteel met prinsessen en Bistrot Chez Remy waar je zo klein als een rat dineert in het sfeervolle restaurant uit Ratatouille? Geen burgers en frieten, maar hoogwaardige gerechten uit verschillende windstreken. Bekijk alle restaurant menu's om te zien wat je allemaal kunt bestellen.

Bars

Naast de bars in de Disney hotels en Disney Village, is er sinds kort ook een full service bar in het Disneyland Park. Victoria's Bar ligt aan het einde van Main Street en serveert het hele jaar door o.a. alcoholische dranken, milkshakes en snacks met tafelbediening. In de zomer is ook het terras naast Auberge de Cedrillon (Disneyland Park) en Ratatouille: The Adventure (Walt Disney Studios Park) geopend met een kleine drankkaart.

In het najaar is het tijd voor het Food & Wine Festival op La Place de Remy in het Walt Disney Studios Park met streekgerechten en heerlijke wijnen. Het sfeervolle plein bij Ratatouille: The Adventure leent zich goed voor het kleinschalige festival 'Le Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris' met allerlei lekkernijen om even te relaxen. Linguini, Remy en Emile hebben diverse culinaire gerechten klaargemaakt en zoeken nog proefpersonen. Komen jullie langs om een lekker hapje te eten?

Zin in een high-tea? Café Fantasia in het Disneyland Park heeft diverse high-tea arrangementen in de speciale Games Room van de bar. Geniet van een mooie en ontspannende traktatie met heerlijke snacks, thee én (optioneel) champagne.

Disney Village

Het entertainment district Disney Village heeft een ruime keuze aan winkels, restaurants, bioscopen en evenementen om ook na sluiting van de parken te kunnen genieten van de magie. In Billy Bob's Country & Western Saloon gaan de voetjes van de vloer, perfect voor een drankje op het ritme van de pop, rock, blues, jazz en R'n'B- muziek, terwijl je in de Sports Bar op grote schermen geniet van live wedstrijden uit de hele wereld.

De avond wordt pas echt compleet met een bezoek aan de grootste Disney dinnershow ter wereld tijdens Buffalo Bill's Wild West Show. Beleef het Wilde Westen met Mickey en z’n vrienden en reis terug in de tijd naar de ‘Far West’ terwijl je geniet van een heerlijke Texaanse barbecue. Ontmoet helden als Buffalo Bill, Sitting Bull, Annie Oakley en natuurlijk Mickey en z’n vrienden in hun schitterende Amerikaanse outfits.

Hotels

Geef jezelf een welverdiende rust in het hart van magie met een verblijf in één van de Disney hotels. Na een dag vol emoties en sensatie, is er niets beter dan ter plaatse je krachten te herwinnen. Aan de voet van het Disneyland Park ligt het 5-sterren Disneyland Hotel met comfort en service in een idyllische Victoriaanse setting. De restaurants bieden uitzicht over het park en in de bar geniet je van live muziek. Het recent gerenoveerde 4-sterren Disney's Newport Bay Club dompelt je onder in maritieme stijl met de charme van een aan de kust gelegen herenhuis bij Lake Disney.

Wil je een kamer op een privé verdieping, een eigen in- en uitcheckbalie, een uitgebreider ontbijt, een lounge waar je zonder extra kosten iets lekkers kunt drinken èn een extra FastPass per dag? Neem dan een kijkje op de club levels van de Disney hotels en ontdek de Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge, de Compass Club in Disney's Newport Bay Club, de Empire State Club in Disney's Hotel New York en de Castle Club in het Disneyland Hotel.

Ontspanning

Na een lange dag in de parken is relaxen wel zo fijn. In het Disneyland Hotel kun je jezelf trakteren op een ontspannen behandeling in de Celestia Spa. Verzorging voor je huid, je lichaam en je geest. Voor sportliefhebbers hebben de meeste Disney hotels hun eigen Fitness-centra, zwembaden en wellness.

Voor de echte fanatiekelingen organiseert Disneyland Paris jaarlijks het populaire runDisney hardloopevenement met diverse wedstrijden door de parken. Er is zelfs een vast hardloopparcours rondom de hotels en Lake Disney als je even de beetjes wilt strekken.

Evenementen

Let's dance! In de zomer organiseert Disneyland Paris een eigen dance festival met internationale DJ's tijdens Electroland. Het Walt Disney Studios Park vormt het decor met een groot podium op La Place des Stars en projecties op de Tower of Terror. Lekker genieten van stampende beats met een heerlijk biertje in de hand in de magische sfeer van de Studios.

Daarnaast zijn er jaarlijks diverse seizoenen met extra entertainment en decoratie in beide parken. Geniet o.a. van Legends of the Force met speciaal Star Wars entertainment, zoals de spectaculaire avondshow 'Star Wars: A Galactic Celebration' met Star Wars figuren, projecties en vuurwerk bij de Tower of Terror; Marvel Superhelden Seizoen met maar liefst 3 shows vol Marvel figuren, zoals de 'Marvel Superheroes United' stuntshow en natuurlijk het sprookjesachtige kerstseizoen als meest romantische periode in Disneyland Paris.

Oudejaarsavond

Laat die champagneglazen klinken en ga dansend het nieuwe jaar in met de grote New Year's Eve Party in het Disneyland Park. Tijdens deze avondhappening op 31 december in het Disneyland Park geniet je van alle populaire attracties, speciaal entertainment, een unieke parade, een DJ Party en groot vuurwerk bij het kasteel. Daarnaast zijn er exclusieve diners in diverse restaurants om het jaar stijlvol af te sluiten.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen