Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disclaimer

Disclaimer

DiscoverTheMagic.nl is een digitale intermediair voor aanbiedingen, arrangementen, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Ontdek alle ins en outs van de themaparken, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden binnen het resort. Laat u informeren en start uw magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf in Disneyland Parijs, Disney Cruise Line en Walt Disney World!


Sommige onderdelen copyright Disney. Deze website is onafhankelijk en geen onderdeel van The Walt Disney Company en/of verwante dochterondernemingen of partners. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. DiscoverTheMagic.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door DiscoverTheMagic.nl gecreëerde website. DiscoverTheMagic.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

DiscoverTheMagic.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door DiscoverTheMagic.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van DiscoverTheMagic.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. DiscoverTheMagic.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. DiscoverTheMagic.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid of prijzen. DiscoverTheMagic.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, afbeeldingen), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen